Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dvostruko više zahtjeva za azil

Žestoka rasprava: 'Njemačkoj je potrebna pauza od nekontroliranog useljavanja azilanata'

Migranti, ilustracija
23.08.2023.
u 13:33

U Njemačkoj, koja je primila najviše migranata od 2015. godine do danas, s Bliskog istoka i sjeverne Afrike, razvija se žestoka rasprava oko odnosa prema tražiteljima azila koji u sve većem broju dolaze u zemlju pri čemu oporbena demokršćanska Unija CDU/CSU traži zaustavljanje priljeva izbjeglica, a stranke vladine koalicije ustraju na poštivanju konvencija o ljudskim pravima.

Komentara 13

OL
olujasviholuja2
14:37 23.08.2023.

Za 20,30 godina će bjesniti vjerski ratovi u Europi. Europa će biti Bliski Istok,ali još gorem smislu

ŠA
Šaraf
15:26 23.08.2023.

Belgij Skupina tinejdžera migrantskog podrijetla tukla i prisiljavala vršnjaka da im ljubi stopala

DU
Deleted user
15:31 23.08.2023.

Bila je prije 80tak godina jedna manjina u Europi,bilo ih je oko 10milijuna,živjeli su odvojeni od drugih,bili su miroljubivi,jako bogati i cijenjeni,bitan socioekonomski faktor…nekome je palo na pamet da ih vise ne treba i sad ih vise nema.Tak će i ovi svi u jednom danu nazad.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije