Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUČAJ IZ ENGLESKE

Ženu na automobilu dočekala ljutita poruka susjeda: 'To me najviše frustrira'

Denton
Google Street View
29.05.2023.
u 08:30

Lauren Ball kaže kako ne parkira ispred ničije kuće niti koristi nečije parkirališno mjesto

Jedna je Engleskinja ostala iznenađena kada je na vjetrobranskom staklu svoga automobila pronašla ljutitu poruku susjeda koji joj zamjeraju gdje parkira. Susjedi iz naselja Becker Close u engleskom Dentonu poručili su joj kako im je dosta njezinog parkiranja, a poruku je Lauren Ball dobila prošloga četvrtka. 

- Dosta nam je toga to mislite da možete parkirati gdje želite. Uopće ne živite u Becker Closeu. Živite na ulazu, a uopće ne parkirate ondje. Morate koristiti svoje parkiralište. Koristite tuđa parkirna mjesta kad ih oni trebaju - stoji u ljutitoj poruci, piše Daily Mail. Lauren Ball je objasnila kako ne može parkirati automobil ispred svoje kuće jer su ondje na cesti dvostruke žute linije. 'Najviše me frustrira što sam uvijek obzirna prema svima', rekla je Lauren. 

VEZANI ČLANCI: 

- Našla sam najmirniju cestu oko sebe, ne parkiram ni na čijem mjestu, ni pred čijom kućom niti putem. Ta osoba me očito promatrala, da mi je prišla umjesto da mi piše anonimnu poruku, razumjela bih - napisala je žena u lokalnoj Facebook grupi gdje je dobila stotine odgovora. 

- Otkako je stavljeno u grupu Dentona i zajednice, primijetila sam da nisam prva osoba koja je dobila ovu poruku. Gospođa koja živi u toj ulici pozvala je svog prijatelja i on je također primio poruku - otkrila je. 

'Nevjerojatno!! Plaćate porez na automobil i možete parkirati gdje želite sve dok nikoga ne blokirate', 'Nevjerojatno je koliko ljudi nema pojma o pravu parkiranja ispred svojih domova', neki su od brojnih komentara. 

VIDEO Nevjerojatni prizor u Veneciji: Kod mosta Rialto potekla je fluorescentno zelena voda

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije