Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
01.03.2024. u 06:56

Izlaganje ženskog spolnog organa u udžbeniku bi moglo imati edukativnu svrhu.Jedno je britansko istraživanje 2019. pokazalo da 45% žena ne zna locirati vaginu, a drugo, 2021., da trećina ispitanika, bez obzira na spol, nema pojma gdje je klitoris.

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar Dalmatinka*
Dalmatinka*
11:36 01.03.2024.

Biti žena je Privilegija...oni koji su zbog toga zavidni ženama neka se žale Bogu što ih je stvorio muškarcima 😊

Avatar Cera
Cera
11:07 01.03.2024.

Ne odobravam ove stvari no svtko od nas ima pravo raditi što želi u skladu s zakonom a s tim i tolerancija drugih prema njima. Dok ne zovem ove što se mole pogrdnim imenima ,možda su zavedeni, ali dok nee ometaju druge u njihovom kretanju nemamo ih pravo suditi kao ni oni druge koji su drugaćijeg mišljenja.Činjenica je da svatko ima pravo na svoju vjeru i nemamo pravo drugog pljuvati , pa dok neki marširaju gradom to su parade ponosa i iz proračuna se plača zaštita istih a neki ne smataju nikom... Nek nitko ne paradira svojim uvjerenjima i sve OK.... Dok jedni imaju pravo druge pljujemo,dosta je toga i trebamo tolerancije, a što se tiće spolnih organa , imaju pravo biti pokriveni jer je javno isticanje golotinje zabranjeno javno zbog mlađih od 18+..

JA
Jadran666
09:40 01.03.2024.

Ako se pita Crkvu, klećavce te ove istočne doseljenike, žena je drugotna. Ja nikako ne mogu razumijeti da možeš imati takav stav prema osobi koja te rodila i koja te voli a ti nju mrziš i smatraš da ima prava u rangu životinja, bolesno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije