Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iz vedra neba

Ženi na glavu pao som! 'Iznenada sam osjetila snažan udarac, ostala sam u šoku...'

som
Foto: Pixabay
13.09.2016.
u 14:53

Prolaznici kažu da su vidjeli kako je velika ptica u tom trenutku odletjela, pa se pretpostavlja da je ribu ispustila iz kljuna

Žena iz Philadelphije ostala je u totalnom šoku, a na svu sreću nije prošla s težim ozljedama kada joj je na glavu pao som težak gotovo tri kilograma

Lisa Lobree nalazila se u blizini gradskog muzeja na putu prema fitnessu, kada je iznenada osjetila udarac u glavu. Lisa je pala na zemlju vrišteći. Usput je zaradila i posjekotinu na licu.

Prolaznici su vidjeli kako je u tom trenutku odletjela jedna ptica

Prolaznici su rekli da su vidjeli kako je velika ptica u tom trenutku odletjela, pa se pretpostavlja da je ribu ispustila iz kljuna.

"Jako sam smrdjela" požalila se Lisa koja je otišla kući i 30 minuta se tuširala. "Bila sam zgrožena, pomalo u šoku", rekla je. No, ipak, kaže da je sretna jer je moglo biti i gore.

"Moglo je biti mnogo gore", rekla je Lisa. "Što da je pala na dijete? Nije to bilo baš zabavno iskustvo, ali ima toliko gorih stvari koje su se mogle dogoditi. No za mene je to ipak najčudnija stvar koja mi se dogodila u životu", rekla je Lisa, piše Daily Mail.

> > Bizarna nesreća: Biciklista je pri brzini 70km/h udario 'leteći' madrac

Ključne riječi

Komentara 6

DU
Deleted user
16:59 13.09.2016.

bolje da joj je pao som dolara hihihih

KI
Kiki42
18:01 13.09.2016.

U pitanju je pokušaj samoubistva, jer je som sigurno član neke stranke koja je izgubila izbore.

DU
Deleted user
23:46 13.09.2016.

nesuđeni rusofilni premijer karamolko skočio sa zgrade središnjice.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije