Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kolinda Grabar-Kitarović:
Povratak na članak

'Žene još nisu postigle punu ravnopravnost i jednakost'

Ako se predsjednicu Republike može vrijeđati, zašto ja ne bih uvrijedio ili izmlatio svoju kći, prijateljicu, djevojku i sl. Upravo je borba protiv svakog oblika nasilja - fizičkog, verbalnog, psihičkog i slično jedan od glavnih ciljeva ovog društva. Borba protiv nasilja u obitelji, ali i u društvu općenito, kaže predsjednica Grabar-Kitarović

Komentari 13

LE
lebar
18:44 30.11.2019.

Jakove...,imas li ti kakva prava kad ti se zena vucara po stadionima,slini po svlacionicama,pjeva kriminalcima...,Jakove..,javi se vise

VL
BA
Barbasmora
18:35 30.11.2019.

Zene nisu ravnopravne....imamo kraljicu koja pozira fotoreporterima na polozaju na granici kako usminkana herojsko brani domovininu s dvogledom u rukama ( toliko makne dvogled da se vidi sminka oko oci) od opasnih migranata...i usvoji psa samo zbog medija i publicitetaa a sutradan ne moze vise da se brine o njemu......a imamo i one žene koje moraju svaki dan hranit svoju dicu u javnim kuhinjama.... Istina je da zene nisu ravnopravne ...ni međusobno....

VL
SA
sargu123
18:05 30.11.2019.

Što o tome misli Mamić?

VL
LU
Lui
17:43 30.11.2019.

Cinjenica je da su zene u cesto placene manje nego muskarci za obavaljanje jedankih funkcija na poslu. Jedan od pokazatelja razvijenih zemalja je i ravnopravnost muskaraca i zena u razlicitim segmentima drustva i tome Hrvatska mora teziti.

VL
BE
beee
19:05 30.11.2019.

a to da ona glumi pevaljku mamiću tome pomaže

VL
NT
Nikola Turajlić-jaružalo
19:22 30.11.2019.

Hrvatskim ženama je stigao spas u posljednji čas. Njihovu zaštitu preuzima u svoje šake naša Vrhovnica Kolinda BBh. Jao se onom tko se drzne da na bilo koji način uvrijedi ili povrijedi ženske dvonoškinje, jer će ga stići čelična šaka naše Vrhovnice, pa će vidjeti svoga Boga, zar ne?

VL
CA
cacko
16:57 30.11.2019.

Interesantno sad se ona sjeca i neravnopravnosti zena. Ah bas si dobra.

VL
NK
Najam krova
06:20 01.12.2019.

Ja pjevam happy birthday a tamo neki gospodin svira klavir.

VL
FE
fefellerunt
19:48 01.12.2019.

Žene su itekako neravnopravne u voj državi , tako pri rastavama braka najmanje 80% presuda je u korist žene , kako ženi u Hrvatskoj ne bi nbedostajalo za šminku otimati će se i od muškarčevih roditelja, jer neravnopravna žena u ovoj državi uvijek mora imati para, isto tako svega ih je 75% zaposleno na državno koritu za dobre plaće i nikakav rad , ravniopravnost bi valjda bila kada bi ih bilo zaposleno 95% , u policiji i vojsci se traže dvostruko niži kriteriji sve kako bi s eomogućilo istima da imaju dovoljno para za tjeranje i dotjerivanje , obrazovni sustav je prilagođen djevojčicama da postignu bolji uspjeh jer se traži sa o štrebanje i blebetanje , treba li nastaviti niz ovih neravnopravnosti spolova u ovoj državi. Baš bi volio da stvorenja bez iakkvog morala, poštenja i časti navedu i jedna primjer na državnom koritu gdje je to žena plaćena manje od muškarca za isti posao? S time da s ene smije smetnuti sa uma da s eženi ne smije ništa prigovoriti na random mjestu od stran emuškarca jer je ona onda diskriminirana.

VL
ŽM
željo_moja
17:46 30.11.2019.

ponosna sam sto je Hrvatska jedina zemlja u regiji na cijem celu je zena #grlpwr

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.