Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na rubu društvenog sloma

Žene čine trećinu prijavljenog radnog stanovništva, a primaju 10 posto ukupnog svjetskog prihoda

08.03.2023.
u 09:28

Trudnoća je posebno poglavlje priče o reproduktivnim pravima pa Svjetska zdravstvena organizacija (WHO) upozorava, da u današnjem, modernom svijetu, svake dvije minute jedna žena umre tijekom trudnoće ili poroda

Ključne riječi

Komentara 5

JM
JMN
10:07 08.03.2023.

Pola atletičarki na Olimpijskim igrama su žene, nijedna nema bolji rezultat ni od jednog muškarca, a svejedno dobiju isti broj medalja. Tu nepravdu treba pod hitno ispraviti.

LL
Litos(l)av
09:45 08.03.2023.

Ja ženi uvijek kažem kad počne pametovati da ide ona raditi, a ja ću ostati doma i kukati.

ZP
zeljko.posaric.9
09:55 08.03.2023.

Kako sad to, a upravo ovih dana smo svjedoci novog ničim izazvanog napada lev. medija na bivšu predsjednicu samo zato što je žena.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije