Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRIZA U BIH
Povratak na članak

Zemlja bez vlasti i kompromisa unatoč pritisku Washingtona

Zbog neuspostave nove izvršne vlasti institucije države BiH nalaze se u paradoksalnoj situaciji da se nekoliko državnih ministara istodobno nalazi i na poziciji parlamentarnih zastupnika, gdje su izabrani kao kandidati na prošlogodišnjim izborima.

Komentari 8

SM
Smola
17:53 30.08.2019.

Zemlja koja to odavno nije, negdje oko cca 24 godine.

VL
MA
marsovac
14:29 30.08.2019.

nekakav, nikakav,...tara tatu tara tatu,..........sta neodes u rusiju svoju tajnu domovinu. Vec si bogu i vragu dosadio sa tvojim komentarima i ruskom pozadinom. Daj bre oladi, idi se leciti.

VL
KA
kajinx
19:40 30.08.2019.

Muslimane pomaže Sultan Erdogan, Srbe pomažu Beograd i Putin, Hrvate pomaže NITKO! Eto sreće i velike države.

VL
Avatar nekakav
nekakav
14:13 30.08.2019.

zašto bi uopće jedna zemlja, pa bila to i 'amerika', vršila pritisak na neku drugu zemlju, nek se zove 'bosna i hercegovina', da uspostavi vlast...? nije li to suprotno svim načelima suverenosti država, naroda? nije li to ono isto što 'amerikanci' zamjeraju 'rusima' da su radili, uplitali se u njihove izbore?! kao da su 'rusi' zaokruživali nekog na listićima.... belgija je bila 600 dana bez vlade... dal je propala? nije. dal su ljudi dobivali plaću za svoj rad? jesu. u čemu je kvaka? da bih mora imati vlast?! pa izbori su provedeni po izbornom zakonu kojeg je ustavni sud bih-a rekao da ga treba mijenjati već odavno!! shvatite, komšić nije legitimni ni legalni predstavnik hrvata. on je drugi bošnjački član predsjedništva bih-a, što po ključnom dokumentu bih-a, daytonskom sporazumu, ne može! amerikanac je napravio komediju, nek ju rješava. samo što je prošlo 25 godina... svi smo malo stariji, pametniji. i oni u bih, i mi u rh.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.