Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Marko Pupić Bakrač:

Šoši bih preporučio da HDZ-ovu i Kalmetinu vojsku ustrojava negdje drugdje

Marko Pupić Bakrač
Foto: Filip Brala/PIXSELL
02.09.2015.
u 23:23

– JVP nije ničija privatna vojska pa tako ni Kalmetina – kazao je nezavisni zadarski vijećnik

Na sinoćnju izjavu u Dnevniku RTL televizije Željka Šoše, zapovjednika Javne vatrogasne postrojbe, da su vatrogasci snaga gradonačelnika Zadra i njegova vojska, za razliku od policije i vojske koji su, kako je izjavio Šoša, državni, oštro je reagirao nezavisni zadarski vijećnik Marko Pupić Bakrač.  

– Vlasnici JVP-a su Grad Zadar 87 posto, Poličnik 5,2, Bibinje 4,7 i Zemunik Donji 2,7 posto. Javna vatrogasna postrojba, kao što joj samo ime govori, jest javno dobro. JVP nije ničija privatna vojska pa tako ni Kalmetina. Željku Šoši bih preporučio da napusti JVP te HDZ-ovu i Kalmetinu vojsku ustrojava negdje drugdje, a ne u javnoj ustanovi.  Nadam se da će u tom smislu reagirati ostali vlasnici, posebice vijećnici u Gradskom vijeću Zadra jer vidjeli smo što je i kako Kalmetina "vojska" radila u HAC-u. Koliko mi je poznato, DORH je to klasificirao kao zločinačko udruživanje – istakao je Marko Pupić Bakrač.

>>Pupić Bakrač žestoko po zadarskom gradonačelniku: Neograničena je količina Kalmetina ulizivanja

>>Pupić Bakrač: Ako Kalmeta ne podnese ostavku, uzvratit ćemo radikalnim akcijama

Komentara 17

ST
stric5
01:44 03.09.2015.

...nezavisni....zamisli....nezavisni ......hahahaha....

KE
kermitovo
06:19 03.09.2015.

Ovaj lik liči na doktora iz filma povratak u budućnost. Samo sa drugom zurkom naravno.

AN
Anamarija10
09:05 03.09.2015.

Nezavisni? Isto kao što je perjanica Akcije mladih.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije