Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zločin u križevcima

Željka Cvitkovića ubio prijatelj s kojim je često volio popiti?

lisice
Hrvoje Jelavić/PIXSELL
24.04.2013.
u 14:02

Policija sumnja na ubojstvo i doznajemo da je pod istragom pokojnikov susjed u čijoj je kući i došlo do stravičnog događaja. Mještani kažu da je riječ o B.P.-u, starom 54 godine

Željko Cvitković (41) preminuo je sinoć u koprivničkoj bolnici nakon što je u prijepodnevnim satima ustrijeljen u glavu u susjedovoj kući u selu Selancu nedaleko od Križevaca.

Policija sumnja na ubojstvo i doznajemo da je pod istragom pokojnikov susjed u čijoj je kući i došlo do stravičnog događaja. Mještani kažu da je riječ o B.P.-u, starom 54 godine. Prema neslužbenim informacijama, osumnjičenik je pucao iz puške koju je nelegalno posjedovao. B.P i Željko bili su nerazdvojni prijatelji i često su zajedno radili na povremenim poslovima u okolnim selima.

- Njihov najveći problem bio je što su obojica voljeli popiti, a tada bi bilo svega i svačega. Često su se svađali i potom pomirili - kazao je jedan od šokiranih mještana, dodavši da se po selu priča da su u osumnjičenikovoj kući večer prije imali neku fešticu, nakon koje je Željko ostao prespavati kod njega. Što se točno ujutro dogodilo, pokazat će istraga i obdukcija tijela. Motiv ubojstva također je još nejasan.

Željko je bio oženjen i otac troje djece. Jake policijske snage na mjesto događaja došle su nakon poziva Hitne pomoći. Tko je prvi pronašao ranjeno Željkovo tijelo, zasad nije poznato, kao ni da li je pronađeno oružje iz kojeg je pucano.

>>Sin mi je rekao: Tata, nije dobro, Tomica je mrtav, a ja sam ranjen...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije