Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ispred Vlade
Povratak na članak

Brođani prosvjedovali pa razgovarali s Plenkovićem: 'Mi vas plaćamo - vi nas trujete'

Skup pod nazivom "Svi za djecu-Brod plovi" organizirala je skupina udruga i građanskih inicijativa, koje povezuje problem onečišćenja zraka u Slavonskom Brodu i njegovo rješenje.

Komentari 7

Avatar Ronin
Ronin
15:16 14.04.2018.

Naši političari ne vide mirne prosvjede. Trebali bi ih drugačije raditi.

VL
Avatar ovdje Maks
ovdje Maks
14:31 14.04.2018.

HSP Duspara organizira prosvjede u stilu koalicijskog partnera SDP - Drz Lopova, odvraca paznju od svog desetgodisnjeg NERADA.

VL
AE
Aedes2017
15:18 14.04.2018.

Sada Duspara i Prkačin plačaju vodu HDZ Sikirevci..Vinkovci ! Starčević se okreće u grobu !

VL
Avatar Dalmacija
Dalmacija
17:38 14.04.2018.

Baš je nesretan i jadan taj Slavonski Brod. Prvo su ga godinama granatirali bosanski Srbi. Onda u mladi poceli masovno odlaziti u Njemačku... I na kraju ovo malo djece sto je ostalo truje država i vlada. Kakav baksuz od grada.

VL
OV
Ovozemaljski
16:23 14.04.2018.

Opet Plenki kriv. U svakom clanku covjek kriv za sve nedace sta se dogode. To me podsjeca kad je u Splitu pao snijeg, neki ljudi se polomili i onda svi kolektivno zakljucili da je Kerum kriv jer je pao snijeg.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.