Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tko je Martin Schulz
Povratak na članak

Želi srušiti Merkel i ojačati EU

Schulz je 22 godine bio njemački zastupnik u EP-u, a donedavno je bio šef Europarlamenta

Komentari 14

BA
bakulušić
23:24 26.01.2017.

Zanimljivo je da političari lijeve provenijencije ne napreduju prema zvanju i znanju nego po nekim čudnim kriterijima koje je teško dokučiti. Gospodin Schulz ima samo osnovnu školu, čuveni Carl Bildt samo srednju a krojio je sudbinu Hrvatskoj i BiH, austrijski ministar vanjskih poslova samo srednju, Juratović nepotpunu srednju a docira kao da je asistent na Filozofskom fakultetu. Zbilja, tko ili što ih pogoni...?

VL
DU
Deleted user
08:39 27.01.2017.

Schukz je taj koji je inicirao zabranu križeva u učionicama njemačkih škola. Pametnome dosta! Ali Nijemci više ne padaju na te fore: SPD je trenutačno na 20% sa tendencijom pada...

VL
Avatar lvan12
lvan12
00:06 27.01.2017.

Liječeni alkoholičar bez srednje škole je bio predjednik Europskog parlamenta i sada bi bio kancelar Njemačke!?

VL
ZH
zhecko
07:27 27.01.2017.

Kakva bruka i sramota od čovjeka !!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.