Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'BRANIMO SVOJ TERITORIJ'

Zelenski poručio iz svog ureda u Kijevu: Ostajem ovdje. Ne bojim se nikoga

Foto: Facebook screenshot
1/6
08.03.2022.
u 01:07

Poručio je kako se neće predati te kazao kako su ''Rusi vjerojatno zaboravili da se ne bojimo tenkova i pušaka''

Ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski u ponedjeljak je navečer poslao video-poruku iz svog ureda u Kijevu, gdje je bio prvi put od početka invazije 24. veljače. 

''Ukrajinska vojska brani svoje pozicije'', kazao je Zelenski u svom govoru.

- Ponedjeljak navečer je. Znate, inače smo znali govoriti - 'ponedjeljak je uvijek težak'. Rat se vodi u zemlji, tako da je ovdje svaki dan ponedjeljak - započeo je Zelenski svoj govor. 

- Svi su gdje bi i trebali biti. Ja sam u Kijevu i moj tim je sa mnom. Naša obrana je na terenu, a vojnici su na svojim pozicijama - dodao je. 

Poručio je kako se neće predati te kazao kako su ''Rusi vjerojatno zaboravili da se ne bojimo tenkova i pušaka''. Nabrajao je sva područja koje su Rusi uništili od početka invazije pa komentirao kako će sve gradove obnoviti da budu bolji od svakog ruskog koji postoji. 

- Uništavaju čak i autobuse kojima se evakuiraju civili, minirali su ceste koje su bile humanitarni koridori - kazao je. 

- Danas je održana treća runda pregovora u Bjelorusiji i mislim da će to biti zadnja. Mi ćemo pokušavati pregovarati dok neće doći trenutak da ćemo poručiti svojim ljudima da je rat gotov - kazao je. 

- Ja ću ostati u Kijevu. Neću se skrivati i ne bojim se nikoga - dodao je pa imenovao pet ukrajinskih heroja od njih ukupno 96 za koje je u ponedjeljak potpisan dekret o dodjeli nagrade Ukrajine. 

>> VIDEO Rusi najavili otvaranje koridora za evakuaciju civila u više gradova. Ukrajinci: To je potpuno nemoralna priča

Komentara 6

Avatar miran.beri
miran.beri
01:35 08.03.2022.

Ukrajinska vojska eliminirala je ruskog generala-pukovnika. Oj Rusijo, "velesilo"... jedan manje.

DU
Deleted user
05:01 08.03.2022.

Gledao sam ovo kad je govorio. Doista je vrhunski glumac.

PE
petdopodne
02:15 08.03.2022.

zelenski nemojte se nikada predati, predaja nije opcija za ukrainu. ako se sada predate nikada vise necete dobiti sansu .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije