Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pozvao na suradnju s kinom
Povratak na članak

Zelenski: Pobjeda je neizbježna ako svi ukrajinski partneri odrade svoju zadaću

Na konferenciji za novinare u Kijevu Zelenski je pozvao na održavanje samita s liderima Latinske Amerike. Kijev treba poduzeti korake da izgradi odnose s afričkim zemljama, rekao je. Azijske gospodarske sile Kina i Indija bile su suzdržane pri glasanju o rezoluciji u četvrtak na Općoj skupštini UN-a kojom se traži "sveobuhvatan, pravedan i trajni mir" i "trenutačno" povlačenje ruske vojske iz Ukrajine.

Komentari 6

Avatar zong
zong
20:16 24.02.2023.

Znači svi drugi koji su od početka upleteni... sve je sam rekao i otkrio...

VL
VI
vidum
00:17 25.02.2023.

Od 2008 ukrajinski izdajnici rade s Amerikom na izlasku najveće terorističke organizacije u povijesti na ruske granice. Danas stradava ukrajinski narod, sutra će cijeli svijet.

VL
V0
Vlaskoulicanec4.0
20:06 24.02.2023.

"Zelenski: Pobjeda je neizbježna ako svi ukrajinski partneri odrade svoju zadaću" Pametnome dosta, a glup ionako neće razumjeti!

VL
ST
Stvarnost
06:08 25.02.2023.

Sto znaci ovo je zelenski dugo,dugo pre pocetka ovog rata polako spremao i planirao nazalost .Samo su ga rusi preduhitrili .I sad cela europa i mi zajedno sa njom ispastamo

VL
CM
Crni_moj
07:06 25.02.2023.

Ukrajina i Rusija su već davno izgubile. Nijedna više ne može biti pobjednica. Ako bi Selensky I bio u pravu, po prestanku rata prestaje gratis dostavljanje svega i svačega. Bogati i školovani Ukrajinci su već na zapadu i zapad samo priča o integraciji a ne o povratku takvih. Preostali Ukrajinci će raditi za sitnu lovu i vraćati dugove koji će neprekidno rasti, svake godine će mladi pokušavati otići na zapad, već poznato. Rusija je već izgubila, jer novi savezi sa Kinom, koja zna šta radi biti će uvijek gubitnčki za Rusiju. Pobjednik je duboka država, Ona nema granica ona je bez nacionalna.

VL
Avatar bucka
bucka
05:18 25.02.2023.

Eh kad bi hrvatska poslala onih 500000 branitelja i koji nevidljivi avion Moskva be vec pala...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.