Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Buran prosvjed

Žele istjerati 'naciste': Grci njemačkog konzula gađali kavom

grčka (1)
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
15.11.2012.
u 15:56

Grčki prosvjednici gađali su njemačkog konzula kavom u gradu Solunu zbog otkaza u javnim službama pa je morala reagirati i policija.

Grčki prosvjednici gađali su njemačkog konzula kavom u gradu Solunu zbog otkaza u javnim službama pa je morala reagirati i policija, piše France24.

Prosvjednici su konzula Wolfganga Hoelschera-Obermaiera zalili kavom i vodom tijekom grčko-njemačke konferencije o trgovinskim inicijativama.

"Budimo ujedinjeni u istjerivanju nacista", vikali su neki od prosvjednika. Druge članove njemačke delegacije prosvjednici su zasuli jajima. Nitko nije ozlijeđen ni uhićen.

>>'Ovo više ne možemo podnositi. Ovo ludilo mora stati'

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar madcap
madcap
16:56 15.11.2012.

Istjerajte onda pripadnike Zlatne zore i učinit ćete 99,99 % posla. Onih nekoliko Njemaca u Grčkoj čak i kad bi bili nacisti, nemaju nikakve veze s dugogodišnjim biranjem grčkih birača kojima nije bilo bitno što vlast zadužuje državu da bii kupovala njih. Da nije bilo tako sad im ne bi niakavi "nacisti" krojili standard i kupovali otoke i kulturno blago.

BR
BratCroat
17:36 15.11.2012.

Tipićno balkanski, uvijek je netko drugi kriv, ak ne Slovenci onda Njemci...

OB
-obrisani-
18:51 15.11.2012.

grcki fasizam se radja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije