Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ERASMUS +
Povratak na članak

Zekanović: Zašto bi se ikoga novčano nagrađivalo zato što je određene spolne orijentacije?

Ustvrdio je i to da je navođenjem samo LGBT osoba napravljena svojevrsna diskriminacija, jer su, primjerice, izostavljeni interseksualci i queer osobe.

Komentari 15

Avatar nisam..robot
nisam..robot
12:38 23.01.2020.

Tko je pametan ce za 200 eura prijeci u Lbgt populaciju. Uz to se treba svakoga kazniti s dodatnim porezom tko pripada grupaciji bjelih hetero muskaraca koji zele zavrsiti fakultet i biti u poziciji moci. Kako kaze Beljak i Stazic, da je partija i Udba radila svoj posao malo bolje nebi sada ovdje bilo toliko hetero bjelaca Hrvata koji nam prave probleme pri izvrnjavanju drustva.

VL
DU
Deleted user
13:26 23.01.2020.

Ajmo okrenuti situaciju: koja bi se kuka i motika od svih društva za zaštitu svega i svačega digla da je recimo taj bonus raspisan samo za heteroseksualce... Ovako je to u redu!!! E moja Hrvatska: quo vadis?

VL
MA
MarkoMaras
13:45 23.01.2020.

Šteta što nisu naveli tekst natječaja jer je nevjerojatan. Sadrži cijelu masu besmislenih kategorija. Studenti u "nepovoljnijem položaju" su muški na humanističkim studijima i žene na tehnološkim studijima! I studenti stariji od 30 godina?! Komedija!

VL
MA
mateivic1
14:31 23.01.2020.

Zekanovića za premijera Hrvatske.

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
22:29 23.01.2020.

ovaj je relevantan kao i Kolinda. Na iducim izborima ce nestati.

VL
IS
Istina100
17:42 23.01.2020.

Zar je ovaj još uvijek živ...??!

VL
ZN
znamistinu
18:52 23.01.2020.

placamo Sotonu! kamo ide ovo drustvo

VL
GI
giannimichelis
12:28 23.01.2020.

Valjda zato što je natječaj namješten za HDZ-ovce koji su uglavnom navedene ranjive orijentacije.

VL
ŽO
žoržet
13:58 23.01.2020.

meni se čini da zekanović opet manipulira i 'tumači' tekst erasmus+ natječaja u korist svoje grupacije što sveudilj nastoji zauzeti javne pozicije moći - čine to ponajprije, kao u slučaju istanbulske konvencije i onog presmiješnog referenduma o ustavnom definiranju braka/obitelji, širenjem iracionalnih i na ničemu utemeljenih strahova od drugih i drugačijeg, a sve kako bi baš oni bili/postali ekskluzivni zaštitnici, predvodnici i glasnogovornici nekakvog tobože tradicionalnog, 'narodnog' ćudoređa i ustroja. da dobar dio njih nije vidno isfrustriran a možda i kroničnije 'neubrojiv' te da svojim izjavama i postupcima svako malo ne priušte makar tragikomičnu kolektivnu 'zabavu' (počev od markićke, batarela i ilčića do karamarkovskih 'eksperata' u obličju hasanbegovića, culeja, glasnovića, đapića i sl. 'suverenista'), takvih bi nas likova, posebice ovako 'netransparentno umreženih', trebalo biti strah kao onomad prošlog stoljeća onog diktatora u npr.njemačkoj . nasreću, na tzv. festivalima demokracije ekipica tih novovjekih lustratora, redova, reduša i političkih 'dušebrižnika' nema neku prođu, dapače. doduše, ne računaju li se mahom kratkoročne trgovačke koalicije i još uvijek ne baš najasnije 'sprege' s jačima:).

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.