Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sporan izraz
Povratak na članak

Zekanović poziva predsjednicu da kaže javnosti što je dogovorila s Vučićem

Naime, Vučić je rekao da je od hrvatske predsjednice zatražio da ne koristi spomenuti izraz, a da je ona od njega tražila da se posebno posveti pitanjem nestalih i zatočenih hrvatskih branitelja i civila

Komentari 7

AG
Agricola
15:16 22.08.2019.

Pa ako je i dogovorila nekorištenje izraza koji uostalom nije precizan ,. jer je hrpa jugo-kominista sudjelovala u tome, da s druge strane dobije nešto vrijednije, to joj svakako nije gaf. Njen gaf je u tome što ona nije sna nije s Vučićem dogovorila povlačenje priznanja Kosova a zauzvrat tražila da Hrvati u BiH proglase autonomiju i da Srbija odmah prizna Herceg-Bosnu.

VL
DJ
DjD
14:08 22.08.2019.

Gospodin je trecerazredni političar koji se jedino može pozvati na niske pobude primitivnijeg dijela naroda.

VL
AK
admine konjino jedna glupa ust
14:11 22.08.2019.

Eh evo i ovog s cetvrtastom glavom,dugoga ni je bilo.

VL
Avatar IVANIVANIVAN
IVANIVANIVAN
14:09 22.08.2019.

hahha sada će Vučićevi i HDZ trolovi napadati Zekanovića ..........pozdrav iz Irske

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.