Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prebačen u KBC Osijek

Vukovarski branitelj Darko Pajčić je kritično

branitelj vukovar
Foto: Goran Ferbezar/PIXSELL
14.12.2013.
u 13:15

Pretpostavlja se da je prilikom pada na pješačku stazu Pajčić glavom udario poslije čega je desetak minuta ležao na tlu

- Zdravstveno stanje vukovarskog branitelja Darka Pajčića je kritično radi čega je hitno prebačen u KBC Osijek na daljnje liječenje, tvrdi dopredsjednik Udruge mloljetnih branitelja Domovinskog rata Enver Arnautović. Inače, Pajčić je završio u bolnici nakon incidenta ispred PP Vukovar. Naime, policija je tada intervenirala dok su Pajčić i još jedna osoba razbijali kamenjem ploču.

Pretpostavlja se da je prilikom pada na pješačku stazu Pajčić glavom udario poslije čega je desetak minuta ležao na tlu. Dolaskom novinara pred policijsku postaju na tlu su se još mogli vidjeti tragovi njegove krvi.

– Trebali smo podnijeti tužbu protiv MUP-a i ministra policije Ranka Ostojića. Međutim, Darku je pukao hematom u glavi radi čega  je hitno prebačen u KBC Osijek.

Odstranili su mu dio lubanje veličine dlana  i još uvijek ne zna za sebe. I dalje je neizvjesno kako će to sve završiti. Obitelj mu je ogorčena poslije svega. Htjeli smo ga hitno prebaciti za Zagreb na liječenje ali ne smije u helikopter radi zdravstvenog stanja, rekao je Arnautović. U izjavama odmah nakon incidenta, koji je izazvao veliko ogorčenje među vukovarskim braniteljima, ministar Ranko Ostojić je rekao da je krivac za incident rakija te da je u vrijeme događaja Pajčić bio u alkoholiziranom stanju. Treba dodati i da je policajac, koji je sudjelovao u incidentu, zajedno sa obitelji pod policijskim nadzorom radi brojnih prijetnji koje su dobivali danima.

>>Vrkić posjetio ozlijeđenog: Pajčić se ne sjeća što se dogodilo

Komentara 89

NU
nutna-
13:38 14.12.2013.

Bradariću srami se ovih laži. Darka Pajćića je glavom u zid "sašio" nekadašnji krajinski milicajac Saša Sabadoš i ti to jako dobro znaš ali se praviš naivan.

CI
cicibela
14:29 14.12.2013.

Policajcu koji ga je umlatio sigurno ne prijeti otkaz kao Igoru Gilji.

BA
badboy2000
13:52 14.12.2013.

Pa nije sam od sebe pao na pod. Zasto ne smijete nspisati da ga je udario Sasa Sabados? Kakvo je ovo presucivanje i preskakanje vrlo bitne stvari u clanku. Krajnje neprofesionalno od autora

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije