Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KB Sv. Duh i KBC Sestre milosrdnice
Povratak na članak

Zdravstvena inspekcija Ministarstva zdravstva utvrdila propuste u slučaju Mirele Čavajde

U KBC „Sestre milosrdnice“, kojemu se pacijentica obratila putem odvjetnice, prilikom donošenja odluke prvog stupnja propušteno je pacijenticu obavijestiti o njezinom pravu da se obrati KBC-u Zagreb kao drugostupanjskom tijelu

Komentari 9

MA
Makbe
23:09 16.05.2022.

To nije više fetus nego bolesno dijete koje kod induciranog poroda može preživjeti. Zato majka traži da ga se prije poroda usmrti. Žao mi je žene. Ako je dijete smrtno bolesno, a ne ugrožava život majke, bolje da se rodi pa nek doktori preuzmu brigu o njemu. Tek kad se rodi može se ustanoviti njegovo stanje. Ako umre, bar će ga majka poljubiti i dostojanstveno pokopati i steći svoj mir.

VL
TM
trade_mark
13:19 17.05.2022.

kaptol je rekao da ne može.

VL
Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
06:32 17.05.2022.

Da li treba čekati sepsu ili metastaze? Koliko treba čekati? Dokazani je tumor, medicinski dokazana vodena glava, ovo je van medicine, ovo je strašno, ovaj publicitet ljude straši jer se to svakome može desiti. I sad trebaju žene zatrudnjeti uz ovakav stav liječnika koji imaju prigovor savjesti pa ne mogu.

VL
PI
PinaGrrrr
01:06 18.05.2022.

propustili ste do danas dat joj psiholosku pomoc ako ne i jace, tragedija od medicone u soku je zena, to joj je najvise trebalo i treba.. pa jeste procitali ono scary pismo? nitko trezven ne odlucuje na racun objava u snu, mislim jesu mozda neki crkvenjaci i sl.

VL
Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
23:43 16.05.2022.

Zdravstvena inspekcija Ministarstva zdravstva utvrdila propuste u slučaju Mirele Čavajde na podlozi cinjenice da imamo balkansku Hrvatsku i da Mirela nije odabrana prava hrvatica te nemre biti svoja na svome ali može bježati za susjednu europsku Sloveniju.

VL
SL
slavenZadravec
21:36 16.05.2022.

Sve se svodi na to treba li fetus imati prednost u pravima na tijelo žene u kojoj se nalazi ili tu prednost / konačnu odluku treba imati žena čije je to tijelo.

VL
PK
Posljednji Komšikanac
19:20 16.05.2022.

Liječnici samo trebaju jedno. Kolektivno prestati raditi pa neka si ovi što gunđaju protiv doktora sami pružaju medicinske usluge. Nije nitko ništa nikog dužan informirati, svatko je dužan sam se informirati. Uostalom kakva je to šatrologija s javljanjem u druguu ustanovu koja će joj reći što i prva: da ide u Sloveniju. Ako se i plati nešto iz svog džepa za medicinski zahvat može se tražiti povrat u poreznoj prijavi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.