Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Afera Manager 2

Zdravko Šestak: Radovi su plaćeni. Dokaz je moj račun

'09.06.2011., Zagreb - Pocetak glavne rasprave na Zupanijskom sudu na sudjenju Zdravku Sestaku,Neviju Prlogu i Drazenu Koroseku  zbog tzv. afere Manager 2. Photo: Jurica Galoic/PIXSELL'
'Jurica Galoic/PIXSELL'
09.06.2011.
u 19:30

USKOK tereti trojicu da su zbog namještanja poslova prilikom renoviranja u Podravki oštetili tu tvrtku za šest milijuna kuna

Pred vijećem suca Željka Horvatovića jučer je na zagrebačkome Županijskom sudu započelo suđenje Zdravku Šestaku, bivšem šefu Podravkine uprave, Darku Korošecu, direktoru nabave, i Neviju Prlogu, kooperantu Podravke. Pročitana im je optužnica USKOK-a kojom se prva dvojica terete da su Prlogu namještala poslove pri obnovi kinodvorane i restorana u Podravki te su zbog toga, navode, oštetili koprivničku kompaniju za 6 milijuna kuna.

Prlog im je, tvrdi USKOK, uzvratio protuuslugom – Šestaku je izgradio garažu, nadstrešnicu i popločio dvorište, a Korošecu apartman u Tribunju. Optuženi su se prije izjasnili da nisu krivi, a obrana tvrdi da će tijekom ispitivanja svjedoka te predočivanjem dokaza dokazati njihovu nevinost. Šestakova će obrana pokazati izvadak s njegova računa iz kojeg je, tvrde, jasno da je platio radove.

Komentara 11

OB
-obrisani-
20:29 09.06.2011.

hehehehe platili su podravkinom lovom heheheheheheehe-

OB
-obrisani-
21:24 09.06.2011.

pogledajte ove do 1990 niko od nij nije imao osim gaca nista-a danas- kupuju i grade ukradenom podravkinom lovom-to boze \"spasavali su podravku\" od neprijateljskog preuzimanja, a neprijatelji su bilji oni sami hehehehehehee

MM
Mladen Miletić
19:51 09.06.2011.

USKOK tereti trojicu da su zbog namještanja poslova prilikom renoviranja u Podravki oštetili tu tvrtku za šest milijuna kuna ,... Izračunao je najbolji računđija USKOK... Svi ljudi ustanove firme i poslovni ljudi¨i političari bi trebali morali prije nego potpišu nekiki posao ugovor o kupnji; da daju iz sigurnosnih razloga da USKOK svojim matematičarima provjeri i izračuna poravu cijenu da ne plate više ! Kako bi bilo ljepo da taj USKOK izračuna dali Narod dobija ono što zasluži ili je Hrvatski narod stalno pljačkan i oštečivan možda za milijarde ? Ili je USKOK samo privatni alat HDZ-a za nepodobne neposlušne ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije