Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI VINODOLSKI

'Zbog znanja i poštenja glas treba dati SDP-ovoj koaliciji'

novi vinodolski,željko jovanović,tihomir jakovina (1)
Foto: Anton Ficko/VLM
1/4
10.05.2013.
u 21:23

Jovanović je kazao kako je glas za njih garancija budućnosti i boljeg i kvalitetnijeg života

Predstavnici državne izvršne vlasti, ministar obrazovanja Željko Jovanović i poljoprivrede Tihomir Jakovina danas su u Novom Vinodolskom dali podršku pretendentima za preuzimanje vlasti od HDZ-a, koalicijskoj listi \"Za novi Novi\" koju, uz SDP čine i stranke PGS, HSU, ARS i ZS, te njenim kandidatima za gradonačelnika, saborskom zastupniku Saši Đujiću i njegovoj zamjenici Tonici Radić.

Na pitanje zašto birači u Novom Vinodolskom trebaju dati glas toj listi i Đujiću, Jovanović je kazao kako je glas za njih garancija budućnosti i boljeg i kvalitetnijeg života. On i Đujić visoko su uzdignuli golemi crveni karton za aktualnog gradonačelnika, hadezeovca Olega Butkovića, koji se bori za treći uzastopni mandat, dok je Jakovina kazao da Novljani trebaju dati glas SDP-ovoj koaliciji zbog znanja, entuzijazma i poštenja njenih članova. Zbog toga što će Đujić i nadalje biti na platnom popisu u Saboru, gradonačelničku dužnost obnašat će volonterski i tako u četiri godine mandata gradskom proračunu uštedjeti 1,2 milijuna kuna, pa i zbog toga treba glasovati za nj, istaknuo je Jovanović.

Listu predvode S. Đujić i T. Radić, a slijede Marko Sokolić, Mihael Jovanović, Zoran Butorac, Marko Tomljanović, Nina Cvitković, Višnja Peričić, Biserka Deranja, Slavko Šimić, Stanka Polonijo, Martina Brgčević, Luka Devčić, Marino Jovanović i Melita Stipeč. Nosi broj 6, a prema podacima S. Đujića, prosječna dob članova liste je 40 godina, 75 posto je riječ o novim imenima, a 46 posto liste čine žene.

>> SDP, PGS, HSU, ARS i ZS zajednički \'ruše\' HDZ

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije