Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPETOSTI NA RUBU USIJANJA
Povratak na članak

Zbog Trumpovih sankcija Iran izgubio 200 milijardi dolara

Trumpove prijetnje došle su nakon što je nekoliko tisuća iračkih prosvjednika napalo američko veleposlanstvo u Bagdadu, bijesni zbog američkih zračnih napada na bazu brigada Hezbollaha

Komentari 8

OO
oo8787
23:22 02.01.2020.

Ovakve sankcije bi trebalo donijeti Izraelu, Iran može biti dobar saveznik u borbi protiv globalizma.

VL
ST
stomugromova
06:38 03.01.2020.

Trump je naredio likvidaciju šefa iranskih Quds jedinica ,Generala Soleimanija i Abu Mahdi al-Muhandis,šefa iračke šitske milicije.HINA čeka vijest iz Rothschild centrale da ju proslijedi,kao i oktoirani mediji ala Vecernji .Ameri će biti vrlo skoro istjerani iz Iraka kojeg desetljećima uništavaju i teroriziraju.Isto im slijedi i u Siriji.U Iraku,Siriji i Libiji nije bilo nikakvog terorizma,aonda su došli Ameri.U Afganistanu uzgajaju mak ,a na Bliskom Istoku ,uzgajaju teroriste i terorizam.

VL
Avatar nekakav
nekakav
05:08 03.01.2020.

Budite novinari, pa objavite da su ameri ubili šefa quadsa. I da sad slijede igre bez granica. Stiže rat.

VL
SO
Sotona
10:51 03.01.2020.

Zbog Trumpovih sankcija Iran izgubio 200 milijardi dolara... Ne sjećam se o kojoj sumi je bila riječ tada kad su USA Japan sankcionirali pa su Japanci krenuli da se brane napadom na Ameriku od smrti izgrađivanjem ..

VL
IV
ivanbalic
06:41 03.01.2020.

Sta hoce Trump,on vise ni je legalni presjednik amerike,on je smjenjen i opozvan prije 3 tjedna,ali se iz razumljivi razloga to ne objavljuje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.