Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRODNEVNI POSJET
Povratak na članak

Zbog Trumpa London bi mogao zabraniti Huawei

Dvojica kandidata za novog britanskog premijera najavila su zaokret prema Kini

Komentari 2

Avatar nekakav
nekakav
11:22 04.06.2019.

ako želite funkcionalnu 5G mrežu, imate samo huaweija. ako je ne želite, imate ericssona i ostale proizvođače masovne elektronike, pa ostajte na 4G i umišljajte da ste tehnološki napredni. i ne plačite, kinez je obećao da je appleu dati 5G čipove... :)

VL
VO
vorda400
14:09 04.06.2019.

A mislili ste da bude Hilary Clinton opasna za svijet? narančasti je ispao puno gori uvjerio je sve da bude vratio vojsku doma a još ih je više mobilizirao sad se je na Iran napiknuo a kinu pogotovo iako ima tvornice tamo

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.