Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Policija riješila slučaj

Zbog torbe s eksplozivom u Vinkovcima uhićen 42-godišnjak

vinkovci
Foto: Marko Mrkonjic/PIXSELL
17.09.2015.
u 16:38

Utvrđeno je da je osumnjičeni vlasnik torbe, ali i četiri kilograma eksploziva

Muškarac (42) uhićen je zbog sumnje da je prije dva dana u središtu Vinkovaca ostavio kožnatu torbu u kojoj je bilo oko četiri kilograma eksploziva, priopćila je policija.

Utvrđeno je i da je 42-godišnjak vlasnik torbe, ali i njena sadržaja.

– Osumnjičenik je kazneno prijavljen zbog nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja eksplozivnih tvari – kazao je Domagoj Džigumović, glasnogovornik PU vukovarsko-srijemske.

Dodao je i kako osumnjičeni do sada nije bio poznat policiji po sličnim djelima. Još se ne zna što je 42-godišnjaka motiviralo da ostavi torbu s eksplozivom u dvorištu obiteljske kuće, no sumnja se da je riječ o nekakvim osobnim razmiricama. Džigumović nije želio govoriti o mogućem motivu.

– Najvažnije je da smo pronašli osobu koja je odgovorna za to te da građani ne moraju strahovati od terorizma i sličnih stvari o kojima se već nagađalo. Važno je istaknuti da u ovom slučaju nije riječ o strancu – rekao je Džigumović.

>> Kuću u zrak pokušao dignuti s četiri kilograma eksploziva

Komentara 5

OB
ObrenM
18:12 17.09.2015.

Ime,ime i bicevanje.

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
17:20 17.09.2015.

Srbin? Sirijac? Ne, nego domaci terorista. Sad svi sutite.

JB
jbt...
19:52 17.09.2015.

...a nije Sirijac ?!? ...pa sad vidite !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije