Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
torba bez nadzora

Zbog sumnjive prtljage evakuiran terminal u zračnoj luci u Kopenhagenu

aerodrom, putovanja, kofer, putnici, zračna luka,  (1)
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
18.11.2015.
u 15:00

Kopenhaška zračna luka ima najveći promet u Skandinaviji i u listopadu je bilo zabilježeno više od 22 milijuna putnika.

Danska policija naredila je evakuciju jedne od zgrada terminala u zračnoj luci Kopenhganea pošto je u njoj pronađena sumnjiva putnička torba.

Morten Bro, glasnogovornik zračne luke, rekao je za novinsku agenciju Ritzau da je torba bez nadzora pronađena na Terminalu 3 te je pokrenut postupak predviđen za takve slučajeve, prenosi agencija dpa. 
Registracija putnika je zbog toga preusmjerena na susjedni terminal. 

Kopenhaška zračna luka ima najveći promet u Skandinaviji i u listopadu je bilo zabilježeno više od 22 milijuna putnika. 

Danska policija podigla je razinu sigurnosti na drugu najvišu, nakon napada u Parizu. 

Danska je u veljači i sama svjedočila napadima danskog džihadista palestinskog podrijetla koji je usmrtio redatelja u sklopu rasprave o slobodi izričaja te židova koji je čuvao sinagogu u Kopenhagenu. 

Komentara 2

SW
sweante
01:41 19.11.2015.

Samo da 13-og ja poletim od tamo,pa nek sve evakuiraju ;)

UN
unbekant
15:30 18.11.2015.

Zalosno,da se teroristima ustupa toliko prostora,to je apsurdno,i znaci da oni "uzimaju grad,po grad"u europi,zasto se uopce takve evakuacije desavaju,sinoc zbog jedne torbe ni je odigarano nekoliko nogometni tekmi diljem europe,znaci isil-vci vec pobjedjuju,zalosno...............

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije