Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vons

Zbog Sanadera demonstrirali jedinstvo vrha

\'14.12.2010.,Zagreb -   Predsjednik Republike Ivo Josipovic predsjeda sjednicom Vijeca za nacionalnu sigurnost,( VONSA) u vili Prekrizje. Premjerka RH Jadranka Kosor dolazi na sastanak Photo: Zeljko
Željko Lukunić/PIXSELL
VL
Autor
Jasmina Popović
14.12.2010.
u 19:30

Prijašnja prepucavanja između Josipovića i ministra Karamarka riješena su na njihovu nedavnu razgovoru

Predsjednik Ivo Josipović i premijerka Jadranka Kosor održali su sjednicu Vijeća za nacionalnu sigurnost u Uredu predsjednika.

Sjednica je, kako se neslužbeno doznaje, bila “dosadna”, nitko nije želio potvrditi je li se razgovaralo o slučaju Sanader i očito se željelo demonstrirati jedinstvo državnog vrha o pitanju nacionalne sigurnosti. Prijašnja verbalna prepucavanja predsjednika Josipovića i ministra Karamarka bila su navodno riješena na njihovu nedavnu razgovoru koji je Josipović ocijenio “dobrim i konstruktivnim”.

Na sjednici je donesen zaključak kojim je prihvaćen Nacrt strategije nacionalne sigurnosti koji će biti poslan u javnu raspravu što će trajati 30 dana.

Nakon javne rasprave Vlada će organizirati i okrugli stol o Nacrtu prije nego što bude upućen u Sabor.

Prihvaćene su godišnje smjernice za rad sigurnosno-obavještajnih agencija za 2011., a prihvaćeno je i izvješće o aktivnostima Državnog odvjetništva, MUP-a i sigurnosno-obavještajnih agencija u borbi protiv organiziranoga kriminala i korupcije.

Komentara 16

NE
neni
20:02 14.12.2010.

Sjednica je, kako se neslužbeno doznaje, bila “dosadna\" ...ne znam zakaj su to stavili pod navodnike..Kak\' može neka sjednica i biti drugačija kad je vodi Josipović i Kosor

PI
piccolo
20:38 14.12.2010.

Iako sam bezrezerve glasao za Josipovića nije ni drago da ga Kosorica i njezini poltroni drže za dežurnu budalu. Što se on treba trudiiti da KRADEZEOVCI pokažu nekakvo jedinstvo, pa oni su doveli ovu državu i ovaj narod u totalann kaos i vrlo tešku situaciju. Uopće ne kužim zašto se treba toliko truditi da pokaže nekakvu neutralnost, kad je svima od 5 do 95 godina jasno da su HDZ-eovi lopovi upropastili državu. To što se grčevito bore za vlast i to takvim odvratnim metodama Josipoviću bi trebalo dati snage da im se suprotstavi. TO je isti HDZ bio on Sanaderov ili Kosorićin i oni su ti koji su odgovorni

PI
piccolo
19:46 14.12.2010.

Evo ti sad se javili pravi borci za pravdu i jedinstvo. Kao prvo lopovi koji su pokrali i uništili našu domovinu, a kao drugo toliko se međusobno zakrvili da frcaju robije na sve strane. I to je kao karakteristika nekakvog morala??? Ma molim vas, dali u to vaše lažno glumatanje itko, ponavljam ITKO u ovoj jadnoj napaćenoj državi Hrvatskoj vjeruje. Pa djeca u osnovnim školama vas smatra lažljivcima i vi ste tim našim budućim naraštajima najveći sinonim za laž , prevaru i pljačku. Zatrovali ste nam osim prošlosti i sadašnjosti i budučnost. Sramota smo da nemožemo biti veća, sramota do neba, do nebesa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije