Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Traže naputke

Zbog Reinera i Istanbulske obratili se upravi Viteškog reda u Rimu

Željko Reiner
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
19.04.2018.
u 21:37

"Vodstvo Hrvatske magistralne delegacije Svetoga groba jeruzalemskoga obratilo se vrhovnoj upravi Viteškoga reda Svetoga groba jeruzalemskoga u Rimu tražeći naputke za daljnje postupanje"

Vodstvo Hrvatske magistralne delegacije Svetoga groba jeruzalemskoga obratilo se vrhovnoj upravi Viteškoga reda u Rimu zbog uloge člana te delegacije i potpredsjednika Sabora Željka Reinera u ratifikaciji Istanbulske konvencije, izjavio je fra Darko Tepert, duhovnik u toj delegaciji, javlja IKA.

"S obzirom na nedavno provedeno glasovanje u Hrvatskom saboru o ratifikaciji Konvencije Vijeća Europe o sprečavanju i borbi protiv nasilja nad ženama i nasilja u obitelji, Hrvatska magistralna delegacija Viteškoga reda Svetoga groba jeruzalemskoga izražava svoju čvrstu vjernost Papi i privrženost nauku i Učiteljstvu Crkve, što je i jedna od odlika koje, prema odredbama Statuta, trebaju krasiti svakoga člana ovoga Viteškoga reda", navodi Tepert.

"S obzirom na ulogu koju je član ove Magistralne delegacije, potpredsjednik Hrvatskoga sabora akademik Željko Reiner imao kod ratifikacije spomenute Konvencije, vodstvo Hrvatske magistralne delegacije Svetoga groba jeruzalemskoga obratilo se vrhovnoj upravi Viteškoga reda Svetoga groba jeruzalemskoga u Rimu tražeći naputke za daljnje postupanje", rekao je Tepert.

Željko Reiner
1/5

Komentara 31

DU
Deleted user
22:24 19.04.2018.

Reiner se ponio poput nizozemskih ratnika u Srebrenici

DU
Deleted user
22:33 19.04.2018.

Vitez Reiner! Buahahahahahahahahahahahahaha!

Avatar Mrki medvjed
Mrki medvjed
22:45 19.04.2018.

Nekim vitezovima bi više odgovarala uloga čuvara groba u " Kući cveća ".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije