Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Štitaru

Zbog požara otkriveno nezakonito držanje dvije ručne bombe

požar (1)
Reuters/PIXSELL
13.02.2012.
u 08:56

Tijekom gašenja požara vlasnik kuće iznio je dvije ručne bombe i jedan protuavionski metak, zbog čega je kazneno prijavljen Općinskom državnom odvjetništvu

ŠTITAR – U popodnevnim satima u nedjelju u Štitaru, selu pored Županje, dogodio se požar u obiteljskoj kući koji se vrlo brzo proširio na cijeli dnevni boravak. Požar se dogodio zbog visoke temperature peći na kruto gorivo.

Procjenjuje se da je požar, koji su ugasili pripadnici DVD-a Štitar i JVP-a Županja, pričinio materijalnu štetu od nekoliko tisuća kuna. Međutim, tijekom gašenja požara 51-godišnji vlasnik kuće iznio je dvije ručne bombe i jedan protuavionski metak, zbog čega je kazneno prijavljen Općinskom državnom odvjetništvu u Vinkovcima radi počinjenog kaznenog djela nedozvoljenog posjedovanja oružja i eksplozivnih tvari.

Ključne riječi

Komentara 8

JA
japa
10:40 13.02.2012.

....što nije s tim bombama ostao u kući, glupan zaostali!

LI
Lisnjak
11:33 13.02.2012.

ne bih ga kaznio zbog bombi,iako nisam za to da ih mozemo privatno cuvati po kucama. tko zna sto je sve covjek dozivio. tamo na nasem istoku nitko ne moze garantirat da ti sutra nece upasti par cetnika u dvoriste. i onda javi u zagreb da ti pomognu. kad procitamo sto je sve u srbiji u pozadini politike, ne mozes si vjerovat. nas covjek na istoku to najbolje zna.

TI
tintilinic100
10:18 13.02.2012.

Požar se sigurno nije dogodio zbog visoke temperature peći na kruto gorivo.. već se je požar dogodio zbog nepravilo izvedenog dimnjaka ili slično. Oni koji znaju što je to peć na kruta goriva znaju i što pričam. Gusena ili varena peć nije moguće da se zapale. Zapaliti se mogu druge stvari.. a to su si ljudi vjerojatno sami krivi. Novinar nema pojma što je to peć na kruta goriva.???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije