Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTVRDILA GLASNOGOVORNICA SINDIKATA
Povratak na članak

Županijski sud odlučio, štrajk je zakonit: Službenici i namještenici do daljnjeg nedostupni građanima

Županijski sud u Zagrebu donio je odluku kako je štrajk zakonit, što znači da će službenici i namještenici u sudbenim tijelima i državnim odvjetništvima do daljnjeg biti u štrajku

Komentari 6

FR
FranjoTT
07:54 05.06.2023.

Da li vas itko tjera da radite takav posao za te novce? Da li mislite da je kod privatnika bolje? Vi ste sami odabrali lagodnije zanimanje bez odgovornosti i zato radite u državnim firmama!

VL
SK
SkvikiZg
07:52 05.06.2023.

Preveć i zarađuju. Meni upisali na zemlju druge ljude a ja sam vlasnik 1/1 i imam njihovu dokumentaciju iz 2002. Sad moram sa velikim troškovima dokazivat da sam vlasnik. Nisam jedini kolko znam. Šta radi ona sirotinja koja je stara i nema mogućnosti se borit za svoje.

VL
Avatar SAM
SAM
10:41 05.06.2023.

U gruntovnicu sam dva puta nosio papire za kuću i dva puta su ih izgubili.

VL
DU
Deleted user
08:05 05.06.2023.

Nigdje ne piše koliko ide ispod stola za kojekakve usluge....

VL
TH
than
14:02 05.06.2023.

Kakvo je stanje u gruntovnicama bolje da se ta radna mjesta potpuno ukinu. Za glupost koju su mi napravili dužni su mi hrpetinu novca, a ne da zaslužuju još i više plaće.

VL
Avatar Cro_Puppy
Cro_Puppy
09:26 05.06.2023.

Ovo je stresan posao i još ima puno toga za sređivati u knjigama. Svim građanima je u interesu da knjige budu čim preciznije i zato ljude treba dobro platiti. Konačno, naštampalo se eura, EU stalno daje poticaje za sređivanje knjiga i fer je da od toga nešto običnim radnicima dođe u ruke, a ne samo visokopozicioniranim guzonjama i pseudoprivatnim tvrtkama njihovih rođaka koji imaju ugovor s državom.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.