Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kasni noćni sati

Zbog 'penetracije' izraelski ministar obrazovanja prasnuo u smijeh

Medikor
04.06.2013.
u 13:01

Izraelski mediji navode kako je poznato da je ljudima u kasne sate zbog umora sve smiješno, no je li tu bila riječ o umoru ili pak o nečemu drugom, prosudite sami.

Izraelski ministar obrazovanja dobro se zabavio u kasnim večernjim satima u parlamentu. Njegovu pažnju zaokupila je riječ "penetracija" koja ga je navela na nekontrolirani smijeh, a nakon njega nasmijali su se i ostali članovi Knesseta. Umoran, ali veseo ministar stao je za govornicu i počeo čitati prijedlog zakona kada je stigao do riječi "penetracija" objekata u zatvore. Tada se iz iz redova Knesseta začulo: Kakva je veza između ministra obrazovanja i zatvora? Prisutni poslanici počeli su se smijati zajedno s ministrom.

Izraelski mediji navode kako je poznato da je ljudima u kasne sate zbog umora sve smiješno, no je li se tu radilo o umoru ili pak o nečemu drugom, prosudite sami.

>>Pogledajte kako su hrvatskog kandidata 'rešetali' u Bruxellesu

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije