Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
snizio ga S&P
Povratak na članak

Zbog pada rejtinga HDZ i Laburisti tražili stanku u Saboru

Uime Hrvatskih laburista Branko Vukšić podsjetio je da je ova vlada u Planu 21 obećavala reforme, no nema ih. – Dakle, kolegice i kolege, krajnje je vrijeme da nam Vlada prestane prodavati maglu – jasan je Šuker.

Komentari 11

DE
denis12345
11:38 24.01.2014.

Sposoban je taj naš ministar Linić. Za vrijeme Račanove vlade bio je jedan od ključnih aktera u raspodaji Hrvatske. U ovoj vladi prodaje ostatke ostataka, zadužuje nas kao nitko prije njega, digao nam je PDV na 25%. Sad bi nam još potrošio ušteđeno za penzije, uveo porez na štednju i na nekretnine. Gospodarsvo je presijom i "uvođenjem reda" doslovno bacio na koljena i doveo nas na domak od 400 tisuća nezaposlenih. Pa takva osoba bi trebala imati zabranu približavanja bankomatu na 100 metara, a ne da vodi državne financije.

VL
KA
kafka
11:51 24.01.2014.

Prijevremeni parlamentarni izbori. ? Ali koga birati? Stranke u pravilu zaobilaze ili odbacuju sposobne stručnjake i znanstvenike. U pravilu sve traže samo poslušnike i to je naša politička kultura protiv koje građani ne poduzimaju ništa. I tako nam je kakonam je kako nam je i kako će nam biti dobro je! Tko se zalaže za promjenu izbornog sustava tako da se bira osoba a ne partija - nijedna stranka. Što je s tim silnim udrugama i građanskim inicijativama? Gdje je akcija prikupljanja potpisa za referendum o promjeni izbornog sustava?

VL
ĆA
ćaćaća
11:41 24.01.2014.

žao mi je jadnika koji su popuš.li foru s planom 21 ..nije ni čudno kad im je glavni aktivist bio ex oficir jna i kos.ovac z.pusić..taj sigurno obožava hr državu koliko i savo štrbac...

VL
Avatar zabadalo5
zabadalo5
11:43 24.01.2014.

Krajnje je vrijeme da se napokon nešto napravi! Odlazak nesposobnih s vlasti bio bi dovoljno velik pothvat!

VL
Avatar adeodatus
adeodatus
11:23 24.01.2014.

Hocete li to cekat da se popravi rejting pa se onda vratit u sabornicu?

VL
TH
Thermate
11:48 24.01.2014.

E kukurikavci, slijepi ste i nesposobni kao kokoši u mraku.

VL
CR
crocro
11:53 24.01.2014.

Pa zar zadnji puta nismo pali u rejtig "smeće". Ima li još veći rejting od "smeća", jer ako ide po redosljedu pada onda bi po logici bio rejting ".r.k". Jadno, tužno, žalosno, nemoćno, očajno, bijesno, nepodnošljivo. Jedino što nas tješi jesu nameti za koje su rekli da su prošlost, te cijene komunalija. To nas održava u životu jer da nema nameta i dizanja cijena, već bi "pocrkali" od monotonije. Zato samo naprijed u dizanju cijena, poreza, nameta. Odbijete sve od sebe, a na vrata si nalijepite eitketu "zabranjen pristup u moju sobu". Nedajte se smetati i ometati. Samo svirajte svoju tamburu. Žice će vam brzo popucati. A onda će doći novi orkestar. S novim instrumentima.

VL
AS
antun sklepic
12:48 24.01.2014.

bez obzira na sve šta god tko kazao kao prvo vratiti sve pokradeno,bez obzira koga zakačilo.

VL
ST
stefj
12:47 24.01.2014.

E ova stanka će sad sigurno spasiti Hrvatsku...

VL
Avatar Matija Gubec
Matija Gubec
18:48 24.01.2014.

Hebem ti sad se vidi da je Šuker bio car.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.