Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izvedba koju će pamtiti

Zbog ovog su plesa tri djevojke osuđene na 15 dana zatvora

twerkanje
Foto: Screenshot
1/2
28.04.2015.
u 12:20

Djevojke su twerkale ispred spomenika Drugom Svjetskom ratu, odnosno memorijalnog centra Malaya Zemlya što je sud u Novorossiysku proglasio huliganstvom

Zbog twerkanja ispred spomenika Drugom Svjetskom ratu, odnosno memorijalnog centra Malaya Zemlya, tri su Ruskinje osuđene na 15 dana zatvora. Snimka njihovog plesa postala je hit na internetu, a videom su promovirale svoj plesni klub, no tu će svoju izvedbu djevojke dugo pamtiti.

Sud u Novorossiysku osudio ih je za huliganstvo. Na snimci se pojavljuje šest djevojaka, no dvije su izbjegle kaznu zbog zdravstvenih problema, a jedna je bila mlađa od 16 godina.

Spomenik je postavljen u sjećanje na bitku u Novorossiysku kojom je grad oslobođen nacističke okupacije.

– Ovo je nepoštivanje sjećanja na rat što je neprihvatljivo i svaki takav pokušaj će odmah biti zaustavljen. Svaki centimetar ove zemlje prekriven je krvlju. Zbog toga je ovakav ples neprihvatljiv – rekli su tužitelji.

>> Ovako nešto još niste vidjeli – one 'twerkaju' uz klasičnu glazbu

Komentara 3

AN
anonimus00
13:03 28.04.2015.

u kojem se hrvatskom rjecniku nalazi rijec "twerkanje" i sto bi to znacilo?

OB
ObrenM
06:53 29.04.2015.

Lijepog li odgoja,a jedna je i maloljetna.Kada netko lak na obaracu "siluje"takovu olos -sto bi mi trebali plakati nad sudbinom "cestitih"cura,koje su dobro znale sto rade.

Avatar liquidsky
liquidsky
14:11 28.04.2015.

Nevjerojatno koliko su neki još zaglupljeni, pa cure nisu učinile ništa loše. Ali uputa novinarima: nema spomenika II svjetskom ratu, to ne postoji. U Rusiji to su spomenici Velikom domovinskom ratu, tako oni zovu svoje sudjelovanje u WW2.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije