Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ubio djevojku

Zbog ovisnosti o kocki sinu je krao novac iz kasice-prasice

Mario Borić
Foto: Anto Magzan/Pixsell
1/2
13.11.2014.
u 07:16

– Njegovi su mi roditelji rekli da je o kocki ovisan još od tinejdžerskih dana, rekla je M. T. na suđenju Mariju Boriću

– Iako je radio, baš ništa financijski nije doprinosio našem kućanstvu jer je sav novac prokockao - rekla je jučer svjedokinja M. T., bivša izvanbračna supruga Marija Borića, koji je optužen za ubojstvo svoje djevojke Silvane Nekić u ožujku ove godine.

– Njegovi roditelji rekli su mi da je o kocki ovisan još od tinejdžerskih dana – objasnila je M.T. Kaže kako je Borić jednom sina poslao u školu po svjedodžbu da bi ostao sam u stanu te da bi mogao bez ometanja prekopati po njezinu novčaniku i dječjim kasicama.

Vještak psihijatar Ante Bagarić potvrdio je riječi svjedokinje o ovisnosti o kocki Marija Borića. Zbog toga je, kaže psihijatar, teže upravljao svojim postupcima. U optužnici stoji da je Borić Silvanu ugušio u njezinu stanu na Zelenom trgu i prekrio njezino tijelo dekama, omotavši joj lice prozirnom folijom. Uzeo je zatim njezine kartice i podizao novac na bankomatu.

>>Išla je u minus da bi mu dala novac. Kada je ubio Silvanu, uništio je i mene

>>Optuženi: Samo želim da se utvrdi istina

Komentara 5

KO
kobac19
08:16 13.11.2014.

nema tu suđena...oko za oko, zub za zub

IV
Ivanveliki
10:29 13.11.2014.

sad ce se u zatvoru brzo odviknuti od kocke

TH
than
10:14 13.11.2014.

Ovisnost o kocki. Prije o adrenalinu, samo na krivi nacin. Svatko se moze skinuti sam s ovisnosti o kocki, pa i od alkohola, ako nije predaleko alkoholizam otisao. Samo treba reci. Od sada prestajem i izdrzati. Samo vecina ljudi je mentalno slaba i popusti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije