Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Je li zbilja zaslužila?

Zbog ove fotografije učiteljica suspendirana iz škole: Ona je sjajan učitelj, malo je pokazala...

fotka učiteljica
Foto: Facebook
02.04.2017.
u 08:39

Učenici obožavaju svoju učiteljicu i smatraju da nije napravila ništa loše

Učiteljica Lydia Ferguson objavila je svoju fotografiju na Facebooku i zbog toga je suspendirana iz jedne škole u Engleskoj. Učenici su stali u njezinu obranu, a i sama učiteljica morala se braniti od zlih jezika.

Naime, fotografija koju je učiteljica objavila na Facebooku je ocijenjena kao 'provokativna'. Ova majka troje djece, sjedi na kauču u bijeloj haljini i vide joj se gole noge.

"Učiteljica Ferguson je rekla da misli da je sve u redu s fotografijom. Sve što je pokazivala je malo svojih nogu", rekao je jedan učenik.

"Ona je sjajan učitelj. Ona je uvijek tu za učenike kojima treba pomoći,koji imaju problema s nasiljem i slično", Toliko nam pomaže, a mi smo sada uzrujani da je suspendirana", samo su neki od komentara učenika.

Učenici su pokrenuli i peticiju za njezin povratak, a tome su se pridružili i roditelji. U 24 sata, peticija skupila je više od 250 potpisa, piše Metro.

> > Ruskinja objasnila zašto muškarci moraju platiti večeru na prvom spoju

Foto: Facebook/ Naš potok

Komentara 42

DI
Diesel
09:36 02.04.2017.

Uciteljica je super

DU
Deleted user
14:14 02.04.2017.

Suspenziju kao i minuseve na ove komentare dale su ljubomorne babe i gay populacija. Meni je puno strašnije što djeca u 19 ili 20h navečer mogu mirno na tv-u gledati poplavu ubojstava i kriminala nego par ženskih nogu. Slika uopće nije strašna, a reakcije su kao da je snimila pornić. Ok, sad sam rekao što mi je na umu i spreman sam dobiti 2 plusa i 163 minusa ;)

MA
maxxxx
09:44 02.04.2017.

Haljina je zadignuta, nije bas da se "vide samo noge". Ali da sam ucenik, I ja bi potpisao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije