Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Pohvalila' se

Zbog ove fotografije dobila prijetnje smrću

Rebecca Francis
Foto: Facebook
1/10
15.04.2015.
u 10:41

– Što ti se moralo dogoditi u životu da želiš ubiti prekrasnu životinju i onda leći pored nje sa smiješkom? – napisao je Rickey Gervais na Twitteru.

Amerikanka Rebecca Francis navukla je na sebe bijes mnogih nakon što je na Facebooku objavila svoju fotografiju s netom ubijenom žirafom.

Rebecci ovo nije prvo takvo iskustvo s obzirom na to da je sudjelovala u američkim reality serijama o ekstremnom lovu i može se ''pohvaliti'' s još trofeja – smeđim medvjedima, losom, zebrama, antilopama... Kolika je zaljubljenica u lov, svjedoči i činjenica da je sudjelovala u lovu i dok je bila trudna, piše Metro.

Fotografije s ulovima Rebecca je ponosno objavljivala na društvenim mrežama i sa svakom je izazvala val negativnih komentara, no sve je poprimilo još veći razmjer kada je njezinu fotografiju sa žirafom uz osudu na svom Twitter profilu objavio poznati komičar i zagovornik prava životinja Rickey Gervais. Tada su osim oštrih osuda i negativnih komentara krenule i prijetnje smrću.

– Što ti se moralo dogoditi u životu da želiš ubiti prekrasnu životinju i onda leći pored nje sa smiješkom? – napisao je Gervais na Twitteru. Tweet Rickey Gervaisa podijeljen je više od 20.000 puta.

>> Vidite li drugog muškarca na ovoj fotografiji? Sve ih je vrijeme promatrao skriven u sjeni

>> Pronašao fotografiju iz djetinjstva svoje djevojke pa otkrio nešto što nije očekivao

Komentara 31

DU
Deleted user
11:24 15.04.2015.

Ne moramo ići daleko da nađemo takve... i Nadan je upucao žirafu... A ja ko bedak mičem puža s kućicom s ceste da ga ne pregaze... kad kopam vrt glistu uredno primim i premjestim, pokrijem je zemljicom... i da, lovimm životinje.. naciljam ih objektivom fotoaparata... trčim za zmijom po Velebitu.. ali da je slikam... moj duboki, najdublji - fuuuujjjj...

AJ
ajmo
11:51 15.04.2015.

Ova ženturača je osakačena u glavi. Evo ako joj novinari mogu prenjeti kad je tako hrabra: evo neka ode u Siriju tamo je ISIS pa neka lovi u fer borbi . A i nadam se da bi ju zarobili e onda bi vidjela kako je život lijep.

LI
liliZG
12:33 15.04.2015.

tak će i ona jednog dana, a članak će se zvati, lovačka nesreća...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije