Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nevrijeme
Povratak na članak

Vjetar uzeo prvu žrtvu, zbog bure otkazan let Zagreb-Mostar

Promet na cestama Makarskog primorja teče bez većih teškoća, ali je potreban dodatni oprez na državnoj cesti D8 kod Veprica, svetišta nedaleko od Makarske, na Baškom polju te na brzoj cesti od Baškog polja do južnog portala Tunela sv. Ilije u Bastu

Komentari 5

OB
ObrenM
08:01 04.01.2019.

Zasto se ne objavi ime izvodjaca radova na hotelu Paris,koji svoga radnika salje u smrt.Nositi knauf plocu na visini pod udarima bure je ubojstvo.Tko ovo stiti-Obersnel,Komadina?

VL
NA
nasunis
17:25 03.01.2019.

Neka, neka i splice zamrzne. Nema vise kako cemo, lako cemo! Neka pate splice s kaloliferom u sobi

VL
GV
golub Vaso
00:50 04.01.2019.

to što nijedan zrakoplov nije sletio u dubrovačku zračnu luku nije tema!!!

VL
Avatar scubacro
scubacro
11:47 03.01.2019.

...evo na stranim meteo str. prognoziraju i da ce u saboru bit orkanska bura, valjda ce i tamo pocet sve padat...jedino ce tamo place rasti...to valjda zbog globalnog zatopljenja...

VL
Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
19:45 03.01.2019.

Nije ih šteta

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.