Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osramoćeni Bill O'Reilly
Povratak na članak

Zbog optužbi za seksualno zlostavljanje s Foxa odlazi najpopularniji voditelj

O' Reilly i Fox su pet žena isplatili oko 13 milijuna dolara za šutnju i odustajanje od procesa zbog seksualnog zlostavljanja.

Komentari 8

Avatar kravata
kravata
05:36 20.04.2017.

Kao da zene ne zlostavljaju muskarce samo oni sute iz dva razloga prvo jer im je na kraju bilo lijepo ili ako nije ili nisu htjeli ne pricaju o svojem takozvanom postenju koje ponizava njihovu muskost.

VL
MX
Mister X
09:56 20.04.2017.

Nakon proučavanja optužbi, tvrtka i O'Reilly su dogovorili da se on više ne vraća na Fox News. Kako vidimo u demokraciji i slobodi se ne čeka presuda suda. Nego sude firmice pojedinci. Svi se kakakju na njihovo demokratsko načelo da je čovjek nevin dok ne bude od legalnog -suda pravomoćno osuđen ... Tako od jene ili dvije babe barabe koje se daju podmititi za super lovu možeš navući svakoga muškarca i shebati koga god za želiš i dokopati se njegove pozicije i rasturit mu brak.... Dolje vidim kako mnogi podržavaju ovakav sistem optužbi gdje se ne možeš obraniti nikako a dokaza nema i ne postoje . Samo rekla kazala <!!!! Poznato je da kod optužbi ima uvijek dio istine a dosta se natovari gore da izgleda pre strašno .....

VL
Avatar dobry
dobry
15:15 20.04.2017.

Njegova pojava uvijek mi je bila odvratna. Arogantan i dvoličan tip.

VL
MX
Mister X
09:56 20.04.2017.

Nakon proučavanja optužbi, tvrtka i O'Reilly su dogovorili da se on više ne vraća na Fox News. Kako vidimo u demokraciji i slobodi se ne čeka presuda suda. Nego sude firmice pojedinci. Svi se kakakju na njihovo demokratsko načelo da je čovjek nevin dok ne bude od legalnog -suda pravomoćno osuđen ... Tako od jene ili dvije babe barabe koje se daju podmititi za super lovu možeš navući svakoga muškarca i shebati koga god za želiš i dokopati se njegove pozicije i rasturit mu brak.... Dolje vidim kako mnogi podržavaju ovakav sistem optužbi gdje se ne možeš obraniti nikako a dokaza nema i ne postoje . Samo rekla kazala <!!!!

VL
Avatar ingenieurhr
ingenieurhr
08:43 20.04.2017.

kod nas bi bio nevin, dok se ne dokaže suprotno, dok institucije rade svoj posao

VL
DU
Deleted user
07:45 20.04.2017.

Kaj nas briga za njega. Sve je naše od Prevlake do Dunava.

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
00:37 20.04.2017.

Ode desničarska ikona. Veliki moralist i vjernik. Most mislit.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.