Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON SMJENE NOGALA
Povratak na članak

Zbog optužbi za nadriliječništvo djelatnici Srebrnjaka organiziraju prosvjed

Takvu je odluku jednoglasno danas donijelo tamošnje Stručno vijeće, zaprepašteno optužbama i klevetama na račun bolnice, htijući izraziti protivljenje načinu na koji se odnosi  prema ovoj ustanovi.

Komentari 2

LI
liliZG
13:30 18.12.2019.

moja djeca su alergičari i veći dio njihova života su proveli na srebrnjaku što u dnevnoj bolnici, što po odjelima,.... za ekipu koja tamo radi imam samo riječi hvale od sestara do liječnika, ..... ...nažalost stali su na žulj zagrebačkom šerifu, u pitanju je imovina i novac , pretpostavljam da se dr nogalo suprotstavio nekoj kriminalnoj radnji u nastanku i trebalo ga maknuti svim sredstvima...... na žalost , mogli bi trpjeti mali pacijenti jer ako odu svi ti vrsni liječnici zbog međuljudskih ne-odnosa onda je još jedna bolnica propala, ... nažalost...

VL
Avatar southman
southman
13:44 18.12.2019.

Napisah neki dan da će Nogalo dospijeti do zatvora i dobih hrpu minusa ! A evo čovjek svakim danom sve bliže Remetincu !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.