Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nečastan odlazak
Povratak na članak

Zbog nesposobnosti smijenjen šef 16 američkih obavještajnih službi

Američki mediji prenose da je predsjednik Barack Obama tražio od admirala Dennisa Blaira da podnese ostavku jer nije bio zadovoljan njegovim radom.

Komentari 6

BA
Babaroga
14:30 21.05.2010.

@samar Baš ste mi simpatični vi internet - buntovnici, stalno biste nekog mijenjali, svrgavali. Kad je tako sigurno imaš već neku stručniju zamjenu? Birali između Bandića i Josipovića - ne valja prvi, obavezno drugi. Pa onda ne valja Josipović, obaveznono ga mijenjati. Ne valja Sanader, u zatvor s njim, bolja Kosor. Pa ne valja Kosor, obavezno mijenjati. Da vas vidim kolike ste face, umjesto vrijeđanja na moj komentar odgovorite sa konstruktivnim prijedlogom koga biste stavili na vlast i zašto te koje su mu kvalifikacije ?

VL
OB
-obrisani-
16:07 21.05.2010.

heheheheheheh, i nasi \"crveni kmeri smjenjuju\", a nemogu se ni dogovorit ko ce biti \"glavni\", je demokrati bi htjeli komandirat sa svima, za ocekivat je da ce sad banda zelinih naraedit: bil gejtu, stiv djobu i stefu balmeru da im moraju davat mjesecno recimo 2000$ ili ce stalno mitingovat pred ovim kompanijama ko crveni kmeri v varsavskoj, hehehehehehehe, je obama to rade tvoji a ne moji.

VL
VI
vitaszorcms
13:53 21.05.2010.

21.05.2010. u 13:00h EUPatriot je napisao/la: ++++++++++++++++++++++++++++++++++ Tebi se nitko ne smije ! Znamo da si bolestan i kao što vidš,itekako imamo razumijevanja za tebe.

VL
SA
samar
12:00 21.05.2010.

Shodno tome promijenimo šeficu svih ministarstava Hrvatske, tetu Jacu.

VL
WE
western01
12:01 21.05.2010.

...laz i prevara VL...gledam CNN uzivo,,,,,cak izmedju redova preko Antlantika...

VL
EU
EUPatriot
13:00 21.05.2010.

Admiral Dennis Blair je ogromnu stručnu pogrešku napravio kada je u svojim redovitim izvještajima State Departmentu i CIA kao posljedicu pračenja domoljubno hendikepiranih govora zapadno balkanskog političnog maga Dr. Ive Sanadera napravio projekcije i najavio da če Hrvatska postati EU članicom do 2007. godine.. Dennisu Blairu se još danas smiju ne samo Amerikanci nego i Slovenci, Englezi, Danci i Nizozemci jer ispao je pravi papak i neznalica..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.