Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Marijana Petir u Požegi
Povratak na članak

Zbog nesposobnosti ministra Jakovine naše selo izgubilo je 330 milijuna eura

Petir je nezadovoljstvo ponašanjem Nevena Mimice, povjerenika za zaštitu potrošača u Europskoj komisiji koji do sada nije učinio ništa da bi se ispravila nepravda prema hrvatskim građanima jer u hrvatske trgovine ne stižu proizvodi iste kvalitete kao u zapadnoeuropske trgovine.

Komentari 3

CH
chemica
12:53 15.05.2014.

Uh, ova se baš u se razme. U zaštitu ljudskih prava, u poljoprivredu, u tržište, u obitelj mada je sama nema...Pravi "genij". Kao šećer na kraju, za nju je svaki glas u EU parlamentu bitan, ali zbilja, samo za nju. Od njih 750, taj jedan jedini je bitan, ali samo ako dođe njoj, zajedno s osam iljada eurića plaće. Mala je bacila oko na sigurnu apanažu. Zato se u se sad razme, a osobito u problematiku sela. No, ipak je član HSS-a, seljačke stranke koja je u HDZ-ovoj Vladi vodila resor turizma! Sad su opet veliki "poljoprivrednici" jer samo još seljake mogu prevariti. A narod, pamćenja ko u akvarijske ribice. 13 sekundi pa resetiranje na nulu. No, bumo vidli.

VL
SO
Sokolić
16:27 15.05.2014.

Gđice Petir, budite dosljedna kao i dosad!

VL
TR
Trajkovski
19:26 13.05.2014.

Pa što je to danas 330 milijuna eura ili preko 2 milijarde kuna... Može Tvrtkec i do 10 milijardi u crveno - samo mu trebamo dati vremena!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.