Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROSVJED ZBOG CIJENA GORIVA
Povratak na članak

Zbog nasilja u Parizu pritvoreno 378 ljudi, 133 osobe ozlijeđene

Nasilje s barikadama, paljenjem automobila, pljačkom trgovina, okršajima policije i prosvjednika, tijekom jutra se uglavnom događalo oko Slavoluka pobjede, a zatim se proširilo gradom u kojemu je bilo raspoređeno oko 4.600 pripadnika redarstvenih snaga.

Komentari 8

MO
morejeslano
13:00 02.12.2018.

Makron se češe iza uha i razmišlja da li će se uskoro provesti kao Ceaușescu. Tiranizirati vlastiti narod globalističkom ideologijom ima skupu cijenu.

VL
MA
marcel
12:55 02.12.2018.

kog briga za još jednu islamsku vukojebinu, parisabad i londonistan su postali gori od mogadishua ionako

VL
ZA
zagora
17:00 02.12.2018.

Cudno da autor ne spominje tko je najvise sijao teror izvor BFM TV govori o ekstremnoj lijevici i nesto manje o ekstremnoj desnici ali kad je rijec o lijevici u Hrvatskoj mediji sute!!!

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
15:11 02.12.2018.

Tamo je pravi rat u Parizu ulice gore Bbarikade auta kuce! Strava ljudi nemaju vise za deset litara benzina nasut.A babojebac po svjetu trosi pare sa svojon babon.A da je ovo u Rusiji ja mislim nase novine nebi prestale pisat i gadizt Sta je sa Briselom i tamo gori.

VL
DU
Deleted user
22:45 02.12.2018.

Pariz ?? Ma nije moguce. Ja sam mislio da se ovakva pobuna protiv vladinih mjera moze dogoditi samo u Putinovoj Rusiji, Kairu ili Chitagongu. Globalisti, Liberali, Ljevicari i Masoni smrt su zapadne civilizacije. Makaron je cisti primjer zla kojeg jeje bankarski lobi postavio na vlast da djeluje kao lutka na koncu. Ga*ad....

VL
BA
bakulušić
15:11 02.12.2018.

Bratstvo - Jednakost - Sloboda, mrtvo slovo na papiru!

VL
IB
iva.begovic
23:14 02.12.2018.

Francuzi su skloni postizati ciljeve izlaskom na ulice. Koliko pratim ovaj prosvjed, oni koji su ga počeli i organizirali nisu imali namjeru da postane nasilan i ograđuju se od toga. Za Macrona Francuzi misle da je predsjednik bogatih. To je zato što su razmaženi i naučeni na prevelika socijalna davanja. Tako više ne ide. Biti predsjednik siromašnih znači biti kao Tito. A poznato je kako je Tito prošao. Najviše su po njemu pljuvali oni kojima je najviše dao. Nitko ne treba biti predsjednik siromašnih, socijalizmu je odzvonilo, dragi Francuzi, svugdje u svijetu pa i u Francuskoj. Još samo obračun sa populistima i svijet će krenuti naprijed.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.