Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TV komičar u središtu TV podvale

Zbog lažne pucnjave japanskom komičaru umalo otkazalo srce

kato
YouTube
17.10.2009.
u 10:09

Japanski komičar ušao je u sobu na sastanak gdje je sjeo i otpočeo razgovor s još tri osobe, koji su ustvari bili sudionici prevare i glumci. Odjednom se, uz zvuk razbijanja stakla, sobom prolomila pucnjava, u kojoj su tri glumca pala na podu, krvavih grudi.

Ne znajući da sudjeluje u TV Showu gdje ga snimaju skrivene kamere, poznatom japanskom komičaru Katou Ayumu skoro je otkazalo srce, nakon što su se našao u središtu (lažne) pucnjave.

Japanski komičar ušao je u sobu na sastanak gdje je sjeo i otpočeo razgovor s još tri osobe, koji su ustvari bili sudionici prevare i glumci.

Odjednom se, uz zvuk razbijanja stakla, sobom prolomila pucnjava, u kojoj su tri glumca  pala na podu, krvavih grudi.

Sve je to do granice razuma uznemirilo japanskog komičara koji je jedini bio uvjeren da je u središtu masakra. Počeo je vrištati, skrivati glavu, zbunjen cijelim razvojem situacije.

Nakon što je svjedočio “terorističkom napadu”, nesvjestan da ga cijelo vrijeme snimaju kamere I prati gledateljstvo u studiju, pokušao je otpuzati do vrata, koja su na njegovu nesreću bila zaključana.

Uskoro mu je stigao “spasitelj” - još jedan glumac koji je predstavljao zaštitara, noseći neprobojni prsluk I pištolj. Pokušao ga je odvući s mjesta “krvavog poprišta” vukući ga po podu, jer se Kato ukočio uslijed straha od događaja u kojem se našao.

Sol na komičarevu ranu dodao je još jedan glumac koji je mašući pištoljem ušao u sobu i prijeteći škljocao okidačem pokraj Katove glave.

Nakon desetak minuta TV torture kojoj je bio izložen, tijekom koje je bio na granici srčanog udara, komičar Kato Ayumu je saznao što se iza svega krije, ali još nije poznata sudbina kreatora ove pomalo neslane šale koju je dio javnosti osudio za brutalnost.

Ključne riječi

Komentara 5

MY
mycropht
11:43 17.10.2009.

Glupa \"šala\". Nadam se da će ih tužiti i izvuči gomilu para od kretena koji su mu to priredili.

CR
chocolate_rain
11:43 17.10.2009.

\"pomalo\" neslane sale?! mda, tip je trebao valjda dobiti infrakt da bi vecernjak ovo proglasio \"prilicno\" neslanom salom

CR
chocolate_rain
11:45 17.10.2009.

infarkt

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije