Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kao u ratu
Povratak na članak

Zbog krize u Sisku će se ugasiti svaka druga ulična svjetiljka

Sisak je, zahvaljujući zastarjelom sustavu osvjetljenja, i inače mračan, a slaba vidljivost posebno smeta vozačima.

Komentari 5

OB
-obrisani-
08:38 14.04.2010.

Sisak? Nije li to onaj grad u kojem je bila povijesna sjednica Vlade na kojoj je Sanader rekao gradonačelniku da zašuti, da ga nitko ništa nije pitao? A ovaj pognuo ćelavu glavu i zašutio. Nije li to onaj grad čije stanovnike svakodnevno truju plinovi koje ispušta rafinerija? Sisak,hm. Prosječni gradić u kojemu žive prosječne kukavice koje biraju prosječne kukavice za gradonačelnike.

VL
BE
berdie
11:29 14.04.2010.

Mislim da su Srbi krivi sto Sisak nema rasvjetu.Hebo ih Tesla.

VL
TN
tamo-neka
11:17 14.04.2010.

...bitno da na ulazu u grad stoji tabla \"sisak - grad pobjednik\".... ...ma gdje s takvim kukavicama taj grad može pobijediti?!... ...nakrcali ga s kojekakvim tatinim i maminim i partijski-podobnim seljačinama koji su ga sistematski i organizirano zadnjih 20 godina vampirski iscrpili te ostavili samo skelet za sobom i mutavu tablu... ...ubili su cijeli jedan grad....

VL
OB
-obrisani-
13:32 14.04.2010.

Najbolje da se ugase svjetla u cijeloj Hrvatskoj pa da se ljepo i zvanično vratimo u 18. vijek na poznatoj ADEZENJARSKOJ krilatici : Pokrenimo Hrvatsku !

VL
GU
gušter
23:40 21.04.2010.

Koliko košta \"odvrtanje\" sijalica??--- noć ,platforma, par radnika,-- da li će se jednako tretirati ulice na kojima je na svakoj banderi rasvjetno tijelo i one na kojima je na svakoj trećoj ili četvrtoj banderi rasvjetno tijelo . Tko će preuzeti odgovornost za smanjenu vidljivost--Gradonačelnik ili pročelnik ili...direktor komunalca...ili neki obični referent-----nedaj Bože da netko strada zbog neosvjetljene zebre Da li je propisana količina svjetla koja mora biti na gradskim prometnicama,ako je tko vrši mjerenja i kada, te da li za smanjenu vidljivost treba odobrenje neke institucije na nivou države?!?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.