Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
protest
Povratak na članak

Zbog kritika Bild izašao bez ijedne fotografije

Prazna bijela polja ostala su na mjestima gdje su trebale biti fotografije

Komentari 11

PL
@ploto@
17:28 10.09.2015.

– Javnost treba znati što se događa, sada vidite što znače novine bez fotografija – kažu u Bildu.********************** Još jedna podla manipulacija u nizu.Nastavljaju sa onim što najbolje znaju,a to su podvale,obmane i opsjene.Ovo je zapravo drugi put da koriste istu sliku u istu svrhu.Da li su ikad obajvljivali slike pobijene djece Iraka,Libije i Afganistana pod američkim bombama.Mediji u službi neoliberalnog korporativnog fašizma.

VL
DA
dasdase
17:51 10.09.2015.

"Najtiražniji europski tabloid njemački Bild, koji se po svakom primjerku tiska u više od tri milijuna primjeraka". "po svakom primjerku tiska u više od tri milijuna primjeraka". Ljdi koji nisu u stanju složiti jednu suvislu rečenicu kroje javno mišljenje, dovode i ruše s vlasti premijere, smjenjuju trenere u sportu i sl. Samo su oni najpametniji, nepogrešivi, misle da sve znaju, a ni svoj posao ne znaju raditi (soim naravno kao plaćenici, u tome su neprikosnoveni).

VL
PL
@ploto@
17:29 10.09.2015.

Dva puta napišem komentar i umjesto komentara,pojavi se :" Komentar nema sadržaja" !! Ovo je novi udar na demokraciju i slobodu.

VL
IR
irenajordan39
20:23 10.09.2015.

Jucer je u Njemackoj u djecjem parku sa bicikla strgnuta i silovana 7 -god.djevojcica od strane sjevernoafrikanca koji je u bijegu...znam da bi bilo Vama lose to objaviti kako se nebi srusila "ljubav prema migrantima",no ARD -prva njemacka televizija ipak nije i to mogla zatajiti,tako da me muslimanso dijete uopce ne zanima...

VL
Avatar pozor
pozor
20:42 10.09.2015.

Koje pranje mozga

VL
Avatar pozor
pozor
20:42 10.09.2015.

Koje pranje mozga

VL
L0
luena 01
22:16 10.09.2015.

Mora da je virus na serveru VL-ista ... Ne mozes se ni odjaviti, ni to ne reagira... Dva puta sam antivirsu program aktivirala jer je prva pomisao bila da je do mog racunala ... Sad vidim da i drugi iste probleme imaju...

VL
Avatar nekakav
nekakav
07:07 11.09.2015.

javnost treba znati što se događa... pa nek onda bild u svakom broju objavi nešto iz ukrajine, kolko je oporbenih političara ubijeno, kolka je presija na slobodu izražavanja, kritiku. nek napišu kolko je djece ubijeno i gdje, pa nek dajuju objašnjenje, tko ih je mogao ubiti. jer bombe padaju po donjecku, a ne po kijevu. neka bild objavi svako malo neku sliku srušene kuće iz iraka, afganistana, koju je srušila raketa iz američke bespilotne letjelice, jer je eto, na temelju 'informacija' u toj kući navodno bio u tom trenu terorist. kakav terorist u kući od blata može ugrožavati američku sigurnost?! pa zar su zaprežna kola tolka opasnost za debele amerikance u ohiu, new orleansu, da ih treba raketom raznijeti?! ajd bild, spusti uvrijeđenu usnicu malo dolje. a ovo o najtiražnije europskom listu... hm, pa par ruskih listova izlazi u većoj nakladi. ili to već rusija nije europa? baš se lijepo igrati crtanjem granica, određivanjem tko je u klubu, a tko nije. samo, kad tad dođe vrijeme kad tvoj mali klub postane nevažan. a europa to već jeste. ne odlučuje o ničemu, a kamoli da na nešto utječe.

VL
DM
dr_max
19:44 10.09.2015.

Bild je veće žutilo od svih hrvatskih novina zajedno. Čitaju ga samo primitivci

VL
PL
@ploto@
17:24 10.09.2015.

"Javnost treba znati što se događa, sada vidite što znače novine bez fotografija" – k kažu u Bildu.************** Pokraj vas javnost niklad neće znati što se događa jer objavljujete selektivne informacije koje su čista manipulacija.Ovo izdanje je je samo jošoš jedna u nizu manipulacija,u kojoj se opet koristi slika djeteta preminulog na putu u obećanu zemlju.Gospodo,u Iraku je za vrijeme embarga ( radi nepostojećeg kemijskog oružja i lažne podrške Al Qaidi) umrlo oko 500 000 djece.Da li ste objavili ikad barem jednu sliku djeteta iz te zastrašujuće brojke i najvećeg dječjeg genocida u povijesti moderne civilizacije,Ovdje uopće ne spominjem djecu koja su poginula pod bombama američkog imperijalizma i saveznika u Iraku i Libiji te Afganistanu.Bild je kao i većina medija u Europi pod kontrolom neoliberalnog korporativnog fašizma i jedan od najjačih alata propagande,obmane i laži u projektu kojeg nazivamo NWO.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.