Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PANEL DISKUSIJA
Povratak na članak

Zamjenik ravnatelja Rebra: Moramo raditi popodne i vikendima, rak nije nestao

Koliko će "korona zdravstvo" moći pratiti i osigurati lijekove koje danas imamo, nastaviti sa modernim terapijama koje smo uveli za liječenje teških bolesti te uvoditi nove?

Komentari 7

EH
enigmus-hr
12:36 25.05.2020.

Ono što se po hitno treba staviti na dnevni red jest dovršenje Sveučilišne bolnice, ostaviti Dubravu, ostaviti dio Rebra i ostaviti hitnu u Draškovićevoj (zbog lokacije) a sve ostalo preseliti u Novi Zagreb, jer tamo ima i kapaciteta i zgrada je nova i čvrsta.

VL
ŹI
ŹIVAC
21:58 25.05.2020.

Kakve nadoknade? Mnogi pregledi, dijagnostičke pretrage nemaju indikacijsku težinu već ono idemo napraviti za svaki slučaj! Takve indikacije treba otkloniti. Ne smijemo brkati brigu o zdravlju, ispravnu prehranu, umjereno kretanja i radna aktivnost (umjerena) dakle prevenciju bolesti s medicinom ii lječništvom. Pekar treba manje soliti kruh, poljoprivrednik treba brinuti o tomu da manje (racionalno) koristi pesticide, herbicide...i tako sudjeluju u zdravlju nacije! Liječnici pak trebaju se okrenuti medicini okrenutoj rješavanju slučaja, problema, bolesti - brzo i efikasno! Ovako masa ljudi čekaju a uopće ne bi trebali čekati! Neki bi trebali doći na red odmah, a nekima uopće ne bi trebali stati u red jer nisu bolesni - tjelesno! Brojni se slikaju, pretražuju nakon što je susjed iznenada umro, nakon što su se doma posvadili, nakon što su izgubili posao...a u biti imaju emocionalnih problema koji se manifestiraju kroz tjelesne simptome!Da ne spominjem da komisije za mirovinsko invalidska pitanja produciraju ponovljene obrade jer su nalazi stari! Da ne spominjem. 15 vrsta uputnica namjesto da odeš doktoru napravi što treba u komunikaciji s kolegama i riješi probleme za nekoliko dana! Ovako seljenje pacijenata (ljudi) od šaltera do šaltera za narudžbe bez ikakvog ozbiljnog medicinskog filtra je besmisleno! Tomu nikad kraja, liste sve duže, pacijenti svisnu od čekanja, a osoblje umire od nemoći! Nemoći rađa samo nemoć!

VL
WA
wannabenovinari
12:19 25.05.2020.

Gle, sad kad se korona stišala, najednom su rakovi i druge bolesti opet izašle iz sjene. Kako to? Pita se čovjek tko tu koga.

VL
Avatar SharonPO87
SharonPO87
14:17 02.06.2020.

w​​w︆︅︆︅︆︅​w︆︅︆︅︆︅​​​.​​k︆︅︆︅︆︅​​​i​​​s​​s​​​​t​​​​︆︅o︆︅︆︅​​k︆︅︆︅︆︅​​.​c​︆︅︆︅︆︅o​​m

VL
Avatar KimberlyXC74
KimberlyXC74
23:35 29.05.2020.

w​​w​​w​​.​k​i​​s​s​t​​o​​k​​.​​c​​o​​m

VL
Avatar DonnaZF97
DonnaZF97
20:12 31.05.2020.

w​​w︆︅︆︅︆︅​w︆︅︆︅︆︅​.k​is︆︅︆︅︆︅st​︆︅o︆︅︆︅​​k︆︅︆︅︆︅​​.​c​︆︅︆︅︆︅o​​m

VL
Avatar KimberlyQW82
KimberlyQW82
23:35 29.05.2020.

w​​w​​w​​.​​l​​o​v​e​​x​​x​​.​​c​​l​​u​b

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.