Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Suradnja
Povratak na članak

Zbog jezične barijere i povijesti slaba suradnja s Mađarima

U 2009. godini naše dvije županije u Mađarsku su izvezle proizvode i usluge vrijedne 18 američkih dolara, a iz Mađarske uvezle čak 38 milijuna dolara, kaže Jako Horvat

Komentari 1

FE
ferenc
14:30 02.03.2011.

Kako cemo izvoziti jedni drugima kad nismo dovoljno cestovno povezani, cak 1945 bili smo bili bolje povezani sa Madjarima kad je jos postojao most u Podturnu.Treba nam ponovni cestovni prijelaz Podturen- Kerkaszentkiraly i to za gospodarski kao i turisticki razvitak srednjeg i citavog Medjimurja kao i sire regije.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.