Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FOTKA POSTALA HIT

Zbog igre sjena Angela Merkel dobila 'nezgodne' brkove

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
25.02.2014.
u 22:41

Kao da to nije bilo dovoljno, u pozadini se nalazila izraelska zastava

Angela Merkel posjetila je Jeruzalem i govorila na zajedničkoj konferenciji s izraelskim premijerom Benjaminom Netanyahuom. U jednom trenutku dok je premijer pokazivao prstom na govornici, zbog sjene je njemačka kancelarka na trenutak dobila 'nezgodne' brkove što su zabilježile i kamere.

Kao da to nije bilo dovoljno, između njih se nalazila izraelska zastava.

Komentara 2

DU
Deleted user
08:03 26.02.2014.

gdje će suza nego na oko.

PI
pistaljka
22:59 26.02.2014.

Vjerojatno ne znate; ali ako ne znate, onda se potrudite pa doznajte iz pouzdanih (nažalost skrivanih poput zmijinih noga!) dokumenata da je taj desetljećima pljuvani Hitler ustvari tvorac modernog Izraela, bar u samim početcima i omogućio Britanicima stvaranje Izraela 1948 na etnički očišćenoj Palestinskoj državi. Odstranili su ga u Južnu Ameriku, prije samog konca rata, a vama prodavali priče za malu djecu da se ubio, te isti ljudi koji su ratovali protiv njega i koji su pretvorili skoro čitavu Njemačku u Vukovar prije Vukovara. Židovski bankari su bili ti koji su doveli Hitlera na vlast i pomogli mu "svojim" (=ukradenim) novcem stvoriti najnapredniju, najsnažniju i najznastveniju državu na svijetu. Židovi naravno nisu željeli takvu Njemačku. Oni su bili njezini zakleti neprijatelji. Zato su u isto vrijeme financirali (uz ogromne kamate, naravno!!!) i druge igrače (Saveznike i naravno svoje Ruske boljševike). Rastavi, zavadi, nek se međusobno iskorjene i osiromaše, na svemu dobro zaradi i osiguraj sve strane kao robove do slijedeće runde. Neki kažu da Merkelica, ustvari, vuče neke krvne veze sa njima i zato je toliko omiljena među Zionistima. No da li je to istina ili nije nije toliko važno, važnije je da ona poslušno radi za svoje gospodare u Izraelu, baš onako kao što i skoro svi ostali "vladari" svijeta. Da bi netko postao ili ostao na vlasti mora redovito polagati zakletvu odanosti Zionu. Ona je na sigurnom putu, ona i Natanahu to znaju, jer se približava vrijeme kada će Jeruzalem postati centar svijeta - ne Washington, ne London, ne Paris, ne Brussels, ne Moskva ili Peking, nego Jeruzalem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije