Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽIVOTNI INTERVJU ANTUN VUJIĆ

Zbog Hrv. proljeća nisam mogao dobiti posao, a Račanu sam se pridružio kad je priznao 'grijehe prošlosti'

29.01.2023.
u 15:38

Filozofski pisac, leksikograf, političar, Račanov ministar kulture, govori o nepoznatim detaljima iz svog života, počevši od djetinjstva u rodnom Dubrovniku preko tuluma u studentskim danima do večere sa 130 ministara iz cijelog svijeta na Krku

Komentara 13

PR
prajdali100
18:20 29.01.2023.

Gosp.Vujić vi ste uvijek imali stav i svoje mišljenje.Vidim da ste se na vrijeme " odmakli" od svega.Jako je bitno da drug Peđa što duže vodi SDP. Što duže.

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
17:08 29.01.2023.

Priznaš grijehe prošlosti pa ih ponoviš !

Avatar Vecernji1971
Vecernji1971
16:47 29.01.2023.

Antun Vujić je bio jedini političar koji se 1990. zalagao da se poduzeća u 'društvenom vlasništvu' pretvore u dionička društva i dionice PODIJELE radnicima ovisno o duljini radnog staža u njima. Jedini. Nitko ga nije slušao. Vlasnici su za 1 kunu postali razni Kutle, a ne radnici. A onda su sve prodali i lovu podijelili s političarima. Ne treba poduzeće raditi da bi vrijedilo. Svako poduzeće je imalo zemljište, zgrade, strojeve. Sve se to prodalo, poduzeća propala, radnicima otkaz. Lova vlasniku koji je kupio poduzeće za 1 kunu i političaru koji mu je to omogućio. Ako vlasnik ne bi dao dovoljno političaru završio bi u zatvoru kao žrtveno janje nepoštene privatizacije (npr. Kutle).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije