Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Širenje zaraze

Zbog epidemije ebole WHO proglasio izvanredno stanje

ebola
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/4
08.08.2014.
u 11:08

Dosad je od ebole u zapadnoj Africi umrlo više od 930 ljudi

Svjetska zdravstvena organizacija (WHO) zbog širenja ebole proglasila je međunarodno izvanredno stanje, javlja BBC. Dužnosnici WHO-a poručili su kako je koordinirani međunarodni odgovor ključan za zaustavljanje širenja virusa.

WHO je izvanredno stanje proglasio nakon hitnog dvodnevnog sastanka stručnjaka u Švicarskoj.

Dosad je od ebole u zapadnoj Africi umrlo više od 930 ljudi.

 - Ovo nije nepoznata bolest, zaraza se može zaustaviti, poručuje se u priopćenju organizacije čija je generalna direktorica Dr. Margaret Chan poslala apel za pomoć zemljama koje je pogodila jedna od "najkompleksnijih pojava zaraze ebole u posljednjih 40 godina otkako se bolest pojavila".

WHO smatra kako bi Gvineja, Liberija, Nigerija i Sijera Leone trebale proglasiti izvanredno stanje, no generalnu zabranu međunarodnih letova ili trgovine zasad smatraju nepotrebnom.

>> Španjolski svećenik zaražen ebolom stigao u Madrid na liječenje

Ključne riječi

Komentara 16

MG
mandoljina@gitara
11:30 08.08.2014.

Jesu li Rockfeller-Rothschild cjepiva spermna za eksploataciju ??Njihovim farmceutskim korporacijama,to je idealna prilika da iskoriste situaciju i ulete sa svojim depopulacijskim cjepivima bez deklaracije i sadržaja.

Avatar Anti-NWO
Anti-NWO
13:31 08.08.2014.

Budite uvjereni da iza ove epidemije stoje Iluminati NWO-a i da je bolest proizvedena u labaratoriju i namjerno puštena među ljude...prepostavljam da će uskoro "pronaći" i cjepivo koje spriječava ebolu..naravno,u cjepivu će biti depopulacijski agens i razno razni otrovi koji će ubiti one koji prime cjepivo.WHO je iluminatska organizacija koja ovakve stvari čini već godinama...naročito je zanimljivo u ovome tekstu da ističu da će možda biti ograničena neka ljudska prava,tu se vjerojatno misli na obvezno cjepljenje protiv ebole...Bože,smiluj nam se i zaštiti nas od ovih zlotvora!.

Avatar Anti-NWO
Anti-NWO
12:36 08.08.2014.

Todorić je mason i jedan od "igrača"NWO-a koje su postavili Rotschild i Rockfeller i preko kojih kontroliraju Hrvatsku preko tzv."paukove mreže"svaki na svojoj poziciji sa svojim zadatkom i svrhom..Todoric ima monopol na hranu,vodu,poljoprivredu..tako su tu i Hanžeković,Rajić,Luković,Rohatinski,Radman,Prka,,Drk,Artuković,itd..svaki na svojoj poziciji postavljen od masonjerije,a cilj im je u svakoj zemlji postaviti globalno ropstvo"NWO-a"..kontroliraju gotovo sve medije,banke,važne tvrtke,političare..to nisu teorije,nego fakti..HDZ,SDP i HNS su također u njihovim"pandžama"jer oni postavljaju Vlade koje su njima odane i lojalne,a nama daju privid demokracije da mislimo da smo ih mi izabrali..jedan od ciljeva im je i depopulacija stanovništva cjepivima,tako cete npr.vidjeti da je Marijan Hanžekovic mason 33-eg stupnja,uz Kolindu i Lukovica član "Trilateralne komisije"NWO-a,Hanžekovic je bio i jedan od glavnih kandidata za kupnju namjerno dovedenog do stečaja"Imunološkog zavoda"u Zagrebu da bi mogao kontrolirati cjepiva,a vec ih i proizvodi preko bivše Plivine tvrtke"Veterina"koju je kupila Hanżekoviceva "Genera"..sad je odustao od kupnje Imunoloskog jer je "provaljen"ali se kao glavni kandidat pojavio Luka Rajic,također jedan od Rotschildovih i Rockfellerovih ljudi..mogao bi jos danima o ovome pisati,ima toga jako puno i vec nas ima poprilično koji shvacamo kakva je ovo "prljava igra"sve,nije samo klasična privatizacijska pljačka,nego puno,puno više od toga,radi se doslovno o našim glavama i preživljavanju.."zbrojite dva i dva"..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije