Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lažna uzbuna

Zbog glazbene čestitke Alvarezu policajci iz protueksplozijske službe pretraživali Agrokor

Agrokor
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
12.04.2017.
u 13:35

Protueksplozijska ekipa sa psom za otkrivanje eksploziva poslana je u zagrebačko sjedište Agrokora, no ubrzo je otkriveno da nije riječ o paklenoj napravi

Zbog glazbene čestitke naslovljene na bivšeg direktora za restrukturiranje koncerna "Agrokor" Antonija Alvareza III., koja je okarakterizirana kao "paket sumnjiva sadržaja", sjedište Agrokora poslijepodne su pretražili policijski protueksplozijski stručnjaci koji su zaključili da je pošiljka ipak bezopasna.

Kako se doznaje u Ravnateljstvu policije, protueksplozijska ekipa sa psom za otkrivanje eksploziva poslana je u zagrebačkog sjedište Agrokora, no ubrzo je otkriveno da nije riječ o paklenoj napravi.

Dodaju i da je paket sumnjivog sadržaja zapravo bila glazbena čestitka poslana na ime bivšeg direktora za restrukturiranje koncerna Agrokor Antonija Alvareza III.

>> Ivica Todorić za PIK obveznicu jamčio je imovinom svojih tvrtki

>> Ramljak o dosadašnjim članovima Uprave Agrokora: Nije potrebno da stalno dolaze na posao

Komentara 5

DU
Deleted user
13:30 12.04.2017.

Dosli vatrogasci, a ono Ramljak pali dokazni materijal iza zgrade.

MA
max
13:47 12.04.2017.

Pa ni u AlanFordu se ne bi sjetili ovakvih situacija

TM
tony_montana
13:24 12.04.2017.

moraju pravovremeno uništiti dokaze da se neka bilježnica ne bi pojavila u vrtu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije