Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obnova vikendice

Zbog bolesti odgođeno suđenje Zagorcu, Šporeru i ostalima

Vladimir Zagorec
Pixsell
18.10.2010.
u 17:56

Riječ je o slučaju obnove Šporerove vikendice u Novigradu pokraj Zadra 1997. u što je, prema optužnici, utrošen novac Ministarstva obrane.

Zbog bolesti Antuna Šporera na zagrebačkom Županijskom sudu odgođeno je suđenje Vladimiru Zagorcu, umirovljenom generalu Matku Kakarigiju, Antunu Šporeru i Leu Kuretu zbog financijskih malverzacija u MORH-u.

Riječ je o slučaju obnove Šporerove vikendice u Novigradu pokraj Zadra 1997. u što je, prema optužnici, utrošen novac Ministarstva obrane.

Tužiteljstvo, naime, tvrdi da vikendicu u ratnim razaranjima nije uništila Hrvatska vojska, koja je jedno vrijeme u njoj boravila, već postrojbe tzv. JNA i srpskih paravojnih postrojbi. Riječ je o postupku u kojem je istraga pokrenuta 2000., no zbog izmjena sudskih vijeća te učestalih bolesti okrivljenika, postupak još nije okončan.

Komentara 3

MM
Mladen Miletić
19:08 18.10.2010.

Tužiteljstvo, naime, tvrdi da vikendicu u ratnim razaranjima nije uništila Hrvatska vojska, koja je jedno vrijeme u njoj boravila, već postrojbe DROPULIČKE I HDZ-a jeli istina da su oni 4 puta više štete nanjeli Hrvatima jel su rušili nove nastanbee Hrvatima i strancima koji su na svojim privatnim zemljištima gradilištima gradili. Ja sve je u redu ZAKON; ali onda za sve a ne 50% isto bespravno ali ne srušeno . Perverzija jedne vladajuče stranke i ne poštivanje zakona da smo svi jednaki pred ZAKONOM . Bolesni bili a sada su skroz potonuli kolektivni sumrak maozgova ili?

MM
Mladen Miletić
19:18 18.10.2010.

Zašto je Zagorac i kako osuđen, mesič pošalje svoga izaslanika da proba da se domogne ( pardon da istraži da vrati u Hrvatsku prije svih drago kamenje ) Koje je vidio general Petrač otmičar sina Zagorca i sa velikom vezomom u HDZ-u) Kada ga je doktor Sanader uhapsiti dao rekao mu je to je tvoje političko samoubojstvo- što se upravo ostvariva zna se nepriča se... Za uzvrat obečava Mesič pomilovanje debelo samo da Zagorca sredimo ( svjedokom koji vidi kroz staklenu tašku dijamante i ostalo kamneje( koje nikome ne fali 15 godina zna se nepriča se... ) O čemu je riječ lajanje o švercu i kršenju embarga mora kazna biti i več je Zagorac vriti... Te otimačina na stzo \"demokratskih\" načina! Našim generalima se Hrvatska jako isplatila..

OB
-obrisani-
22:18 18.10.2010.

Već se uplaših da se Zagorec razbolio..srećom, pa dragulji liječe sve bolesti..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije